Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En kestä karjalanpaistia. Sitä tarjotaan suurena herkkuna. Mielipiteenne karjalanpaistista?

Vierailija
23.06.2020 |

?

Kommentit (70)

Vierailija
1/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein hyvää muussin kanssa! Nam!

Vierailija
2/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi hyvää jos on haudutettu tarpeeksi. Nykyisin syön kyllä mieluummin porkkanat liemestä ja vain muutaman lihanpalan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan sitä. En ole koskaan saanut sitä kyläpaikassa tai ravintolassa, mutta olen itse tehnyt pari kertaa. Pitkään matalalla haudutettu liha on kerrassaan ihanaa!

Vierailija
4/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan ok perusruoka. En ymmärrä miksi luulet sitä herkuksi koska kyseessä on vain vanhemman sukupolven suosima perinneruoka eikä mitään muuta.

Vierailija
5/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein tehtynä erinomaista. Väärintehtynä kuvottava kasaa sitkeitä lihaklönttejä ja puoliraakoja porkkanoita. 

Vierailija
6/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se hyvää kun oikein tehdään. Liha on laadukasta jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suuren herkkuna? Ihan perusruokaahan tuo on. 

Vierailija
8/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se nyt tosi herkullista hyvin tehtynä, mureaa ja suussasulavaa. Pidän sitä kyllä syksy- ja talviruokana lähinnä, en nyt ainakaan helteillä itse alkaisi tekemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa lihaa, yöks!

Vierailija
10/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam! Tosin se on täällä Karjalan puolella uunipaistia, muualla Suomessa on keksitty tuo karjalanpaisti -nimitys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei ole vegaani, niin matalassa lämmössä yön yli haudutettu karjalanpaisti on suurta herkkua. Porsaanlihassa on hyvä olla riittävästi rasvaa, joka sulaa kokonaan pitkän haudutuksen aikana siihen liemeen.

Vierailija
12/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suuren herkkuna? Ihan perusruokaahan tuo on. 

Mun mielestä se ei ole arkiruokaa vaan parempaa ns. pyhäruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suuren herkkuna? Ihan perusruokaahan tuo on. 

Sitähän tarjotaan kaiken maailman pitopöydissä ja häissä.

Vierailija
14/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla tehtynä ja onnistuessaan ihan törkeän hyvää. Useimmiten ei kuitenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaistin voi pilata totaalisesti huonoilla lihoilla ja liian kuumassa uunissa nopeesti valmistamalla. Että vaatii vähän panostusta onnistuakseen.

Vierailija
16/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liikaa lihaa, yöks!

Älä rohmua sitä koko kattilallista itsellesi.

Vierailija
17/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinneruoka joka varsinkin itä Suomessa on ollut perinteinen pitoruoka.

On se hyvää jos tehdään oikein.

Lihapalat pitää ensin ruskistaa uunissa ilman nestettä että niihin tulee hyvä pinta. Sitten vasta neste ja pitkä haudutus.

Vierailija
18/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan normaalia arkiruokaahan se on. Lapsuudenkodissani sitä oli vähän väliä ja itsekin teen usein.

Vierailija
19/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää, suht halpaa ja älyttömän helppotekoista. En ihmettele sen suosiota. Liian vähän aikaa haudutettu, sitkeä liha on pahaa.

Vierailija
20/70 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perinneruoka joka varsinkin itä Suomessa on ollut perinteinen pitoruoka.

On se hyvää jos tehdään oikein.

Lihapalat pitää ensin ruskistaa uunissa ilman nestettä että niihin tulee hyvä pinta. Sitten vasta neste ja pitkä haudutus.

Minua jotenkin ällöttää se neste. Ja siis lihakimpaleita ja porkkanaa ja onko siinä sipulia vai mitä. On siinäkin ruoka.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan