Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi käytetty paistinrasva haisee niin hirveältä?

Vierailija
02.05.2020 |

Just ihmettelin sitä aamulla, kun kaadoin paistinrasvan pulloon ja jätin kattilan tiskipöydälle odottamaan pesua. Kattila alkoi lyhyessä ajassa haista ihan hirveältä.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä rasvaa se oli ja mitä siinä oli paistettu?

Vierailija
2/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No koska se on eläinrasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piti olla siis friteerausrasvaa, oon niin väsynyt, että menee sanat sekaisin. Oli ruokaöljyä (ehkä rapsi) ja siinä oli paistettu munkkeja.

Vierailija
4/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä sun nenässä on jotakin vikaa.

Vierailija
5/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No  oli meitä kaksi siinä keittiössä haistelemassa ja yököttelemässä. Ehkä molemmilla on nenässä jotain vikaa. Millaista vikaa muuten nenässä voisi mielestäsi tässä tilanteessa olla?

Vierailija
6/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä se oli jo eltaantunut?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se oli ollut kuistissa kylmässä, otin sen sisälle ennen kuin ulkona alkoi lämmetä. Haisi suoraan sanottuna ihan perseelle.

Vierailija
8/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllähän se rasva härskiintyy jos se on 30 tuntia siinä pöydällä kun te ryyppäsitte. Siinä on voinut lillua seassa niitä munkinkappaleita ja kenties jonkun miehen spermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsi-/rapsiöljyt haisevat pahalta. Itse käytän friteeraukseen auringonkukkaöljyä juurikin tuoksuttomuuden takia.

Vierailija
10/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No kyllähän se rasva härskiintyy jos se on 30 tuntia siinä pöydällä kun te ryyppäsitte. Siinä on voinut lillua seassa niitä munkinkappaleita ja kenties jonkun miehen spermaa.

Haluaako joku selittää, miksi tää palsa on nykyään täynnä tällaista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rypsi-/rapsiöljyt haisevat pahalta. Itse käytän friteeraukseen auringonkukkaöljyä juurikin tuoksuttomuuden takia.

Yritän muistaa tuon seuraavalla kerralla. Käytän tuon öljyn kyllä vielä kerran uudelleen, kun ajattelin tehdä falafelejä.