Kuinkahan paljon kalorit lisääntyy, jos pekonin paistaa voissa? Imeytyykö se voi?
Jos paistan 100g pekonia (351kcal/100g) ja käytän vaikkapa 50g voita (713kcal/100g) niin kuinkahan paljon satsissa on kaloreita? Imeytyykö tuo voi kuinka pekoniin?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.
Ei ole. Vaan pekonit 351kcal + voi 357kcal = 708kcal
Pannua en kuitenkaan nuole, joten mikäköhän se oikea kalorimäärä olisi sitten. Vihkoon merkkaan. ap
Vierailija kirjoitti:
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.
Omassa rasvassaan paistettu pekoni sisältää valtavasti kehittyneitä glykaation lopputuotteita.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kehittyneet_glykaation_lopputuotteet
Miksi paistaisit pekonin voissa? Uunissa tulee paras pekoni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.
Omassa rasvassaan paistettu pekoni sisältää valtavasti kehittyneitä glykaation lopputuotteita.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kehittyneet_glykaation_lopputuotteet
Väheneekö haitallinen rasva jos voissa paistaa?
Riskin ottaa jo silloin kun päättää pekonia syödä. Kokeile kesäkurpitsaa pitkinä viipaleina rypsiöljyssä paistettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.
Omassa rasvassaan paistettu pekoni sisältää valtavasti kehittyneitä glykaation lopputuotteita.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kehittyneet_glykaation_lopputuotteet
Väheneekö haitallinen rasva jos voissa paistaa?
Riskin ottaa jo silloin kun päättää pekonia syödä. Kokeile kesäkurpitsaa pitkinä viipaleina rypsiöljyssä paistettuna.
Ei ollut kyse haitallisesti rasvasta, vaan AGE:ista. Esimerkiksi oliiviöljyssä paistamalla pekoniin muodostuu niitä vähemmän. Ylimääräisen rasvan voi jättää nauttimasta, jos niin haluaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.
Omassa rasvassaan paistettu pekoni sisältää valtavasti kehittyneitä glykaation lopputuotteita.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kehittyneet_glykaation_lopputuotteet
Väheneekö haitallinen rasva jos voissa paistaa?
Riskin ottaa jo silloin kun päättää pekonia syödä. Kokeile kesäkurpitsaa pitkinä viipaleina rypsiöljyssä paistettuna.
Ei rypsiöljyssä. Selvitä itsellesi miksi Kanadassa ei saa syöttää rypsiöljyä ihmisille. Sitten ymmärrät.
1064 kcal, jos nuolet pannun. Vähemmän, jos nostelet pekonin talouspaperin päälle valumaan kun kypsää. Mutta miksi paistaa voissa. Pekoni pieneen vesimäärään kylmälle pannulle ja paistat haluamaasi kypsyyteen. Tulee mehevää ja rapeaa.