Liha-makaronilaatikko 2.0
Miten voisin nostaa peruslootan uudelle mielenkiinnon tasolle? Mitä outoa ainesosaa voisi lisätä, joka kuitenkin toimii?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Aurinkokuivattu tomaatti. Ja laita kuohukermaa maidon sijaan. Ja tärkein: laita yöksi jääkaappiin ennen paistamista. Tästä on se Kari Aihisen ohje löydettävissä netistä. Hyvää on.
Siis että kokoan koko pakan vuokaan mutta pidän jääkaapissa? Ei paha ollenkaan, kokeiluun saman tien!
Teet bolognesesoosiin sen. Ei munamaitoa.
Minä teen niin että paistan jauhelihan, maustan hyvin ja sekaan pinaattia
Vuokaan tummaa makaronia kuivana, juustoraastetta ja sitten sekaan jauheliha.. nesteeksi hyvin maustetttu vesiliemi Esim ketsuppi suola bbq kastike niin että kaikki peittyy, päälle vielä juustoa
200 astetta 40 min
Mieheni on makaronilaatikkoon laitettavaan munamaitoon ujuttanat penistään. Antaa hienon säväyksen niin tavalliselle arkiruoalle. Kokeilkaa, sopii myös juhliin. Muista vähentää suolaa alkuperäisestä reseptistä.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen niin että paistan jauhelihan, maustan hyvin ja sekaan pinaattia
Vuokaan tummaa makaronia kuivana, juustoraastetta ja sitten sekaan jauheliha.. nesteeksi hyvin maustetttu vesiliemi Esim ketsuppi suola bbq kastike niin että kaikki peittyy, päälle vielä juustoa
200 astetta 40 min
Juusto päälle vasta ihan paiston loppuvaiheessa, muuten se kuivuu koppuraksi pinnalle.
Aurinkokuivattu tomaatti. Ja laita kuohukermaa maidon sijaan. Ja tärkein: laita yöksi jääkaappiin ennen paistamista. Tästä on se Kari Aihisen ohje löydettävissä netistä. Hyvää on.