Italialainen ravintola - uskaltaako mennä?
Uskaltaisitteko mennä pizzerian Suomessa, jolla italialainen kokki?
Kommentit (12)
Kunhan ei tilaa ruoan kanssa Coronaa.
Mitä suotta kallista ostamaan. Lidelin pakaste deliciosa pepperonipizza mukaan, duunaat siihen päälle juustoa, orekaanoa, pippuria, sipulia, catcarapuja ja thonnikhalaa. Sit 275 uunissa pizzakiven päällä kunnes reunat rapeita ja juustot sulaneet muttei palaneet. Aah!
Myöskään italianpataa ei kannata syödä.
Ei hätää, me ollaan töissä 7 päivää viikossa ja hyvin harvoin pidetään lomia.
T. Italialaisen perheravintolan italialainen tarjoilija, joka käy kotimaassa kerran vuodessa, tänä keväänä jää koronan takia väliin.
Corona-oluen myynti romahtanut koska "ihmiset eivät voi olla varmoja" ettei viruksella ja oluella ole yhteyttä.
en ole ennenkään paskaa syönyt saatikka nyt coronalla maustettuna
Vierailija kirjoitti:
Corona-oluen myynti romahtanut koska "ihmiset eivät voi olla varmoja" ettei viruksella ja oluella ole yhteyttä.
Siis amerikkalaiset, joista suuri osa valitettavastii on niin tyhmiä.
Vierailija kirjoitti:
Myöskään italianpataa ei kannata syödä.
eikä italiansalaattia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Myöskään italianpataa ei kannata syödä.
eikä italiansalaattia
no no listalla:
osso bucco
parmesan juusto
parman kinkku
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Corona-oluen myynti romahtanut koska "ihmiset eivät voi olla varmoja" ettei viruksella ja oluella ole yhteyttä.
Siis amerikkalaiset, joista suuri osa valitettavastii on niin tyhmiä.
Joo, Suomessa Coronahylly oli muutamaa olutta lukuunottamatta tyhjä. Vissiin hyvä läppä monien mielestä täällä ostaa Coronaa.
Et tietenkään uskalla, koska olet pelkuri.