Fazer valmistaa laskiaispullia aineksina mantelinMAKUINEN täyte ja palmuöljy
Kuinka alas voikaan teollisten elintarvikkeiden valmistaja vajota? Ei käytetä enää mantelimassaa laskiaispullassa vaan jauhetaan aprikoosinkiveä ja sekoitetaan palmuöljyyn ja esanssiin. Sanomattakin selvää myös että kermavaahdossa on myös palmuöljyä.
Tämä tuoteseloste löytyy siis Fazerin myymäläleipomobrändin tuotteesta.
Kommentit (76)
Hinta pysyy alhaisempana.
Niitä valmistetaan, koska on kysyntää on.
Itse maksoin kaupassa 5 e kahdesta Kanniston mantelipullasta, Fazerin olisi ollut 3,75 e.
Jotkut eivät halua maksaa viittä euroa.
Maistoin eilen Geisha-konvehdin. Mitä lie sillekin tapahtunut. Onko nyt niin että halvat raaka-aineet ja mahd. kova voitto on tärkeämpää kuin tuotteiden maku. Nostaisivat vaikka hintoja jos laatu säilyisi hyvänä.
Eipä sinänsä yllätä. Fasu kusettaa kuluttajia ihan samalla tavalla kuin muutkin toimijat alalla. Suurinta osaa kuluttajia ei vain tunnu kiinnostavan mitä ostavat.
Söin aamulla tuollaisen. Oli aika mitään sanomaton esitys. Paikallisen Pullapirtin versio, jonka popsin aiemmin, oli paljon maistuvampi.
Vierailija kirjoitti:
Söin aamulla tuollaisen. Oli aika mitään sanomaton esitys. Paikallisen Pullapirtin versio, jonka popsin aiemmin, oli paljon maistuvampi.
Lukaisin pullapirtin pullan tuoteselosteen. Siinäkin aprikoosinkiveä ja aromia. Lopussa vielä maininta "Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia".
Onkohan se pullakaan aitoa pullaakaan. Vehnänmakuinen pulla vaan.
Taitaa saada parempaa kun ostaa raakapakastepullia, paistaa ja täyttää itse. Jotkut valmistajat tosin vielä ovat kunnianhimoisia. Minusta nuo herkkujutut ovat tärkeitä, ei niiden kanssa saa pelleillä ja mennä yli matalimmasta. Saakeli.
Vierailija kirjoitti:
Maistoin eilen Geisha-konvehdin. Mitä lie sillekin tapahtunut. Onko nyt niin että halvat raaka-aineet ja mahd. kova voitto on tärkeämpää kuin tuotteiden maku. Nostaisivat vaikka hintoja jos laatu säilyisi hyvänä.
Etkä huomannut,että Geisha on harmaantunut?Halvat rasvat,sen tekee ja lämpötila.
Vierailija kirjoitti:
Onkohan se pullakaan aitoa pullaakaan. Vehnänmakuinen pulla vaan.
Pullanmakuinen leivonnainen
Voi voi.. työttömien pummien suurimmat ongelmat on, että millä rasvalla saa itsensä parhaiten lihotettua veronmaksajien piikkiin ..
Zinc
o tempores, o mores
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onkohan se pullakaan aitoa pullaakaan. Vehnänmakuinen pulla vaan.
Pullanmakuinen leivonnainen
Juu, tai tekele.
Ei niitä ole onneksi pakko ostaa. Parempiakin vaihtoehtoja löytyy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maistoin eilen Geisha-konvehdin. Mitä lie sillekin tapahtunut. Onko nyt niin että halvat raaka-aineet ja mahd. kova voitto on tärkeämpää kuin tuotteiden maku. Nostaisivat vaikka hintoja jos laatu säilyisi hyvänä.
Etkä huomannut,että Geisha on harmaantunut?Halvat rasvat,sen tekee ja lämpötila.
Väriä en katsellut. Yleensä syön vain tummaa luomusuklaata. Oli viimeinen erhe kun tuollaista kökkösuklaata suuhuni enää laitan.
Teen itse, ei tulisi mieleenkään ostaa noita feikkituotteita.
Niin kauan niitä tehdään kun ostajia löytyy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Söin aamulla tuollaisen. Oli aika mitään sanomaton esitys. Paikallisen Pullapirtin versio, jonka popsin aiemmin, oli paljon maistuvampi.
Lukaisin pullapirtin pullan tuoteselosteen. Siinäkin aprikoosinkiveä ja aromia. Lopussa vielä maininta "Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia".
Meillä mies osti juuri Pullapirtin laskiaispullia , olin kyllä aika järkyttynyt kun luin tuoteselostetta. Ei kunnon kermavaahtoa, vaan jotakin ihmeen palmuöljyä. Ja manteliaromi on pistävä, huomaan heti sen maussa ja on vastenmielistä syödä.
Onneksi itse yleensä leivon kaikki mitä syödään, tulee parhaat laskiaispullat kun on kunnon kermavaahto ja mansikkahillo 😊
Puhumattakaan siitä että 4 eurolla voi tehdä aika monta pullaa kahden sijasta 😊👍
En edes tykkää mantelitäytteestä mutta nyt söin miehen mieliksi kun se tykkää sekä manteli- että hillotäytteestä 😅
Minä löysin vain alla olevan tuoteselosteen. En tunne leivontaa enkä kemiaa enkä siis osaa lukea tuoteselosteitakaan kovin hyvin. Missä kohdassa kerrotaan aprikoosinkivestä, palmuöljystä ja esanssista valmistetusta mantelimassasta? Pullien kasvimargariinissa sitä on, mutta nähdäkseni ei muualla. Voitko selittää? Kiinnostaa aika tavalla.
Ainesosat
Vehnäjauho, laktoositon kuohukerma (28 %), mantelimassa (16 %)[manteli, sokeri, säilöntäaine (E200)], kasvimargariini [kasviöljy ja -rasva (palmu, rypsi, kookos), vesi, emulgointiaine (E471), suola, aromi, väri (E160a)], kananmuna, sokeri, hiiva, emulgointiaineet (E481, E471), suola, kardemumma, vesi, dekstroosi, tärkkelys (vehnä), pintakäsittelyaine (E904), aromi.
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/8649/fazer-laskiaispull…
Vierailija kirjoitti:
Voi voi.. työttömien pummien suurimmat ongelmat on, että millä rasvalla saa itsensä parhaiten lihotettua veronmaksajien piikkiin ..
Zinc
o tempores, o mores
O 'tempores' itelles vaan, tylsimys.
Vierailija kirjoitti:
Voi voi.. työttömien pummien suurimmat ongelmat on, että millä rasvalla saa itsensä parhaiten lihotettua veronmaksajien piikkiin ..
Zinc
o tempores, o mores
Mikä kuvittelet olevasi?Ilkeä luulosairas piikittelijä. Kuka kommentoijista on työtön...pummi?
Roska myödään suomessa ja paremmilla raaka-aineilla tehty euroopassa.
Hyvä ,kun kerroit .Ajelempahan lystikseni huomenissa Vantaan myymälään.Samalla ruokailen ,herkutellen.