Hei Sinä ruokaa laittava kotikokki - oletko koskaan kuullut, että ruoka maistuu juuri niin hyvältä kuin sen heikkolaatuisin komponentti on?
Miksi siis käytät punalappuisia ja bulkkituotteita?
Kommentit (26)
Mun ruoat tupppaa maistumaan aika pitkälle sille kastikkeelle mitä käytän siihen ruoan valmistukseen.
Se punainen lappu kuuluu poistaa ennen paistamista.
Enkä usko, että yksi lappu lautasella voi pilata koko ruoan makua.
Vierailija kirjoitti:
Mun ruoat tupppaa maistumaan aika pitkälle sille kastikkeelle mitä käytän siihen ruoan valmistukseen.
Kyllä sitä kieltämättä tekis mieli koittaa sellasta pidempääkin haudutettua ruokaa. Olisii pitänyt ola fiksu aikanaan ja hankkia se hlvetinb aromipesä, muttta tässä sitä nyt ollaan.
Esimerkiksi jos ruuassa on vettä tai vehnäjauhoja, niin se taitaa maistua aika tylsälle.
Punalappuhullu on yksi oudoimmista palstahulluista
Kokeile joskus aivan tuoretta nautaa suoraan teurastuksesta.
Ai että on sitkasta ja makua ei juurikaan.
Tai kokeile viiniä tuorepuristettuna ja yritä saada humala.
Parhaat tuotteet vievät aikaa syntyä, eikä ne kaupan kiertonopeuksilla ehdi kuin nähdä myymälän. Leipiä ja vastaavia tuotteita et kaupassa saa edes niin tuoreina, että ne olisi hyviä, vaikka punalaput puuttuvat. Kaupan tavalliset hinnat on vain kaupan tulosta varten ja punaiset laput kassavirtaa varten. Hyllyjä ei haluta pitää tuottamattomina seisottamalla tuotteita pitkään.
Ap sitä vartenhan on tabasco keksitty ja moni viljelee chilejä. Oletko kokonaan jäänyt sivuun gastronomisesta nautinnosta jolla kumotaan niiden punaisten makulappujen aiheuttama makuhaitta?
Minä tykkään punalapuilla maustetusta ruoasta. Kaapistakin löytyy bulkkimaustetta ihan siltä varalta, että kauppa olisi luonut jonkun makujen sinfonian. Bulkki on hyvää.
Punaisissa lihoissa punainen lappu on vaan herkun merkki. En mä muita laputettuja ostelekaan.
Kannattaa muutenkin välttää punaista ruoissa. Se voi räiskyvänä värinä pilata ruoan harmauden ja aiheuttaa sitä kautta vaikka ketjun heikoimpana lenkkinä vatsavaivoja.
Syön ainoastaan Koben härkää, ilman mausteita. Maailman korkealaatuisinta ruokaa on se. Mutta olenkin miljardööri.
Älä syö lenkkiä, niin se punalappu ei ketjutu. Lenkki on parempi jos siitä tekee pitkän ketjun ilman lappuja.
Punalappuinen tuotehan on täysin käyttökelpoinen vielä. Leikkeleetkin viim. käyttöpäivän jälkeen täysin hyviä n.4-5 pv. Teen hyvää ruokaa. Kallis hintalappu ei takaa laatua. Lidl on erinomainen kauppa. samoin pirkan ja rainbown tuotteet.
Minä tiesin sen vatsallani jo ennakkoon!
Vierailija kirjoitti:
Minä tiesin sen vatsallani jo ennakkoon!
Varokaa ihmeessä punalappuja. Niissä on vaara saada visuaalinen tartunta. Kaikki näyttää pian punalappuisilta.
Kun kaupan jokainen lenkki saa punalapputartunnan ei voi välttyä vatsataudeilta kuin vegaanimakkaralla.
Punalamput kuvaa niitä ”romanttisia” alueita eri kaupungeissa. Sillä lapulla kauppojen tuotteissa halutaan luoda mielikuvaa sellaisista alueista, joissa käyminen voi tulla kalliiksi, mutta kaupasta sen voikin saada halvemmalla.
Varo, ettet vahingossa petä, kun syöt punalaputettuja. Pettämisestä voi seurata vakavampiakin sairauksia jotka saatat vahingossa jakaa puolisollesikin. Muista siis käyttää aina kortsua, kun syöt punalaputettuja. Kun laitat suupalat kortsuihin, et erota sitä punalapulla aiheutettua pahaa makua.
En ole, enkä usko tällaiseen kimpiteoriaan.
Sitäpaitsi punainen lappu ei tee mistään tuotteesta huonoa.