Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Toiko joulupukki haudutuspadan tai oliko se sinulla ennestään?

Vierailija
05.01.2020 |

Mitä ruokia olet tehnyt sillä?

Itselläni aiemmin Pregon 3,6 l haudutuspata, joululahjaksi sain Crock Potin 4.7 l haudutuspadan, kun, vanha oli joissain ruokalajeissa liian pieni. Tänään tein hernesopan uudella haudutuspadalla.

Olen katsellut Facebookista Crock Pot ohjeita, mutta monissa niissä on niin paikallisia ainesosia, ettei niitä Suomesta saa.

Mikä on sinun haudutuspata bravuurisi?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sillä voi tehdä mitä uunilla ei pysty?

Vierailija
2/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli ennestään tuo sama prego. Teen peuran lapaa ja niskaa, possun ribsejä, osso bucoa, hebaria (luuruoat ovat ihan omiaan pataan), henaria ja nyhtösitä ja -tätä (lammasta, nautaa, possua). Huomenna burgundinpataa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä sillä voi tehdä mitä uunilla ei pysty?

Musta ero uuniin on pitkä kypsennysaika. Ehtii nukkumaan yönsä tai käymään töissä sillä aikaa kun pata hautuu. Ei tarvitse vahtia eikä pala pohjaan.

Vierailija
4/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oli ennestään tuo sama prego. Teen peuran lapaa ja niskaa, possun ribsejä, osso bucoa, hebaria (luuruoat ovat ihan omiaan pataan), henaria ja nyhtösitä ja -tätä (lammasta, nautaa, possua). Huomenna burgundinpataa.

Ääh....henaria, hernekeittoa. Ja stroganoff, tietty.

Vierailija
5/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se sama kuin aromipesä?

Vierailija
6/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oli ennestään tuo sama prego. Teen peuran lapaa ja niskaa, possun ribsejä, osso bucoa, hebaria (luuruoat ovat ihan omiaan pataan), henaria ja nyhtösitä ja -tätä (lammasta, nautaa, possua). Huomenna burgundinpataa.

Mitä ovat hebari ja henari?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oli ennestään tuo sama prego. Teen peuran lapaa ja niskaa, possun ribsejä, osso bucoa, hebaria (luuruoat ovat ihan omiaan pataan), henaria ja nyhtösitä ja -tätä (lammasta, nautaa, possua). Huomenna burgundinpataa.

Mitä ovat hebari ja henari?

Ensimmäinen on painovirhe ja toinen lyhenne hernekeitosta.

Vierailija
8/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä sillä voi tehdä mitä uunilla ei pysty?

Liha tulee _paljon_ mureammaksi. Vie vähemmän sähköä kuin uuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ollut ja en käyttänyt kertaakaan.

Hernari hautuu kolmosella.

Pata uunissa ja liedellä.

Sitten mulla vielä uusi matalapainekattila eli saa aukaista kannen.

Turha ostos oli ainakin mulle.

Vierailija
10/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä sillä voi tehdä mitä uunilla ei pysty?

Ei mitään, turha jos välttis tykkää.

Käytettynä niitä saa ostaa torilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromipesä on ollut täällä kotona jo yli 20 vuotta. Hyvin hauduttaa ruoat, pesee pyykit ja hoitaa lapset.

Vierailija
12/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromipesä löytyy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
05.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mie teen makkaraa