Siis mitä? Tekeekö joku oikeasti porkkanalaatikon mannaryyneistä?
Kommentit (10)
Minä. Siitä tulee ihanan pehmeää ja maukasta. Ei ne ryynit siinä mitenkään erotu, käske yrjö kotiinsa ja kokeile.
Minua yrjöttää tuollaiset, jotka eivät älyä, että makuja on muitakin kuin mihin itse olet tottunut.
No, riisistä se kuuluu tehdä. Tietenkin.
Vaikuttaa mannapuurolta mihin lisätty porkkanaa ja siirappia. Ei jatkoon.
Ei se ole mannapuuroa, koska eihän sitä tehdä maitoon. Ei riisin tehtykään ole riisipuuroa, jossa on porkkanaa, tai no... ehkä on sitten. Olen tehnyt molemmilla tavoilla. Mannaryyneillä tulee samettinen.
Itse olen perinteisen riisiin tehdyn ystävä. Molempia olen syönyt ja riisiin tehty on se oikea.
Vierailija kirjoitti:
Vaikuttaa mannapuurolta mihin lisätty porkkanaa ja siirappia. Ei jatkoon.
Kiloon porkkanoita tulee n. 3/4 dl mannasuurimoita, jotka imee itseensä nestettä ja makua. Ihanan pehmeää ja sileää siitä tulee.
Vierailija kirjoitti:
Itse olen perinteisen riisiin tehdyn ystävä. Molempia olen syönyt ja riisiin tehty on se oikea.
Mun isä sanoi aina, että riisipuuro riisipuurona, joten mannaryyneistä tehtiin. Totta on ettei siinä kylä ole häivähdystäkään mannapuurosta. Itse podän molemmista.
Kyllä. Korppujauhon sijaan mannaryynejä. Samoin lanttulaatikkoon.