Miksihän röyhtäykset maistuu kuin happamalle, ummehtuneelle kananmunalle
Tarkennuksena: keitetylle.
Ei ole moniin, moniin vuosiin ollut tätä ongelmaa, mutta nuorempana tätä silloin tällöin esiintyi. Mistä oikein johtuu?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Olet varman vähän aikaa sitten syönyt ummmehtunutta kananmunaa. Keitettyä.
En ole. En edes mitään missä kananmunaa olisi käytetty raaka-aineena.
Mulla tuli tuollaisia röyhtäyksiä oksennustaudin jälkeen. Ainoa kerta ja ihmettelin kun en ollut syönyt kananmunia ollenkaan. Aika vähän olin syönyt mitään kolmena edellisenä vuorokautena.
up
Sama ongelma just nyt. Mistähän johtuu?
Niin, miten on vai onko niiiiiiiiiiiiin?
Vierailija kirjoitti:
up
Sama ongelma just nyt. Mistähän johtuu?
Voiko johtuu närästyksestä, kun kurkkuakin polttelee röyhtäillessä vähäsen, mutta ei häiritsevän paljon? Mahakin on sekaisin.
Mitä alempaa ruuansulatuskanavasta röyhtäys nousee, sitä pahemmalle se haisee. Maailmalta on raportoitu tapauksia, jolloin suuhun on noussut kikkareita röyhtäyksen yhteydessä.
Olet varman vähän aikaa sitten syönyt ummmehtunutta kananmunaa. Keitettyä.