Mitä siskonmakkaroista voi tehdä?
Kommentit (13)
Keittoa ja kastiketta ainakin. Hyviä myös sellaisenaan paistettuna.
Laitoin googleen siskonmakkaravuoka mutta samalla tuli paljon muitakin ehdotuksia.
Vierailija kirjoitti:
Mitäs mummonlihapullista?
https://www.feissarimokat.com/2019/11/kuvakooste-osa-263/
Nyt on jo vapaan mummon pullia.
Sekoita paketillinen siskonmakkaran sisuksia ja 400g jauhenlihaa tasaiseksi massaksi.
Tee siitä sitten pihvejä ja paista uunissa. Ei tartte mitään muuta maustetta. Ei edes suolaa
Meillä tehdään niistä keittoa, joko tavallista tai sitten raasteversiota johon laitan myös Koskenlaskijaa mukaan. Tai sitten paistan pannulla palleroita ja teen pastakastikkeen.
Paista kokonaisina uunissa, ja tarjoa sekä oluen että ketsupista, sinapista, currysta ja chilistä tehdyn kastikkeen kanssa.
Maku paistettuna on melko uniikki, ja muistuttaa bratwurstia.
Tee niistä sisko. Siitä keitosta kun syö vain vihannekset.
Tee niistä pestopasta makkaroilla. Taivaallisen hyvää.
Itse olen tehnyt siskonmakkaralaatikkoa. Siis kuten jauhelihaperunasoselaatikkoa.
Keitän ensin siskonmakkarat, samassa keitinvedessä perunat muusiksi! Näin laatikkoon tulee kunnolla makua. Sekaanhan voit sitten heittää vaikka pinaattia.
On muuten hyvää.
Purista makkaramassa kulhoon, sekoita joukkoon mieluisesi mausteet esimerkiksi chiliä, yrttejä tms. Muotoile pulliksi, paista pannulla vihannesten ja juuresten kanssa. Jos haluat kosteamman padan, lisää tomaattimurskaa.
Keittö on parasta, mutta siitä voi tehdä kaikkia makkararuokia. Maksa-siskonmakkarakastike on myös hyvää.
Ihanaa keittoa tuloo.