Vitsit tuollaiset peltiruoat uunissa on käteviä kun sinne voi heittää mitä vaan juureksia/kasviksia! Mitä sinä laitat yleensä?
Meillä oli nyt perunaa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia ja paneer-juustoa. Maustoin voiseoksella jossa oli valkosipulia, suolaa, peruna- ja grillimaustetta ja rosmariinia. Näitä paistettiin 225 asteessa reilun puoli tuntia jonka loppupuolella paistoin kaveriksi wienerleikkeet ja tein niille valkosipulivoin.
Kommentit (47)
Miten mahtui uunin noin ison ryhmän annokset ja Wienerit?
Niitä vihanneksia, mitä jääkaapista löytyy. Päälle oliiviöljyä, mausteita ja yrttejä. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Miten mahtui uunin noin ison ryhmän annokset ja Wienerit?
3 hengen annoksen tein ja wienerit paistoin pannulla. Mietin kyllä että olisi voinut olla vaikka naudanlihaakin suikaleina jotka olisi ripotellut pellille pienen pintapaiston jälkeen kypsymään mutta jääkaapissa oli tällä kertaa ne wienerit.
Hyvän kuuloista. Osaispa kokata, joskus aina miettii.
Vierailija kirjoitti:
Hyvän kuuloista. Osaispa kokata, joskus aina miettii.
Tuo oli hyvää eikä vaadi kummoisiakaan kokkailutaitoja. Kokeile ihmeessä!
Olen mies.
Yleensä tungen kasvikset patoihin. Ehkä senkin takia koska kasvatan eniten lehtivihannesta. Toinen syy on tiski kun laiska tiskaamaan uunipannua:)
Voisi kyllä kokeilla kun porkkanoita ja kesäkurpitsaa on omasta takaa. Kaupasta ostaisi punajuurta.
Grillimauste tekee palstamammasta Michelinkokin! MOT
Uuni ei taida olla paras tapa kypsentää juureksia. Ainakin porkkanat joutuu pitämään uunissa aika kauan että kypsyvät, ja niistä tulee aika kuivia. Kun ne keittää, ne valmistuvat nopeammin, ja niistä jää enemmän jäljelle syötäväksi. Säästyy myös sähköä: kuuma ilma ei ole niin tehokas kuin kiehuva vesi.
Minkälainen "ihminen" käyttää vitsi-sanaa tehostamaan omaa egoaan? Vastatkaa pliis!
Vierailija kirjoitti:
Grillimauste tekee palstamammasta Michelinkokin! MOT
No enköhän tässä ollut aika monta muutakin mutkaa oikonut suoriksi kuin vain grillimausteen käytön :D En mä mitään gurmeeruokaa kertonutkaan tekeväni vaan kätevää ruokaa.
Punajuuri, kesäkurpitsa ja päälle smetanaa.
Teen makaronilaatikkoa niissä, saa tehtyä kerralla isolle porukalle.
Vierailija kirjoitti:
Minkälainen "ihminen" käyttää vitsi-sanaa tehostamaan omaa egoaan? Vastatkaa pliis!
Taidat itse nyt buustata omaa egoasi. :DD
No olihan tuossa useampi vaihe. Oli kasvisten pilkkomista, paistamista, maustamista ja sitten uuniin ja erikseen vielä lihan valmistus. Ei lopulta yhtään sen kätevämpää kuin vaikka koko höskän valmistaminen pannulla paistaen.
Täällä ei kannata laittaa ruokavinkkejä. Alapeukkuja saavat vaan.
En tiedä olenko ollut tynnyrissä, mutta en ollut koskaan kuullutkaan paneer-juustosta. Piti ihan googlata :) Maistuuko fetan tapaiselta, vai miten sitä voisi kuvailla?
Vierailija kirjoitti:
En tiedä olenko ollut tynnyrissä, mutta en ollut koskaan kuullutkaan paneer-juustosta. Piti ihan googlata :) Maistuuko fetan tapaiselta, vai miten sitä voisi kuvailla?
Minäkin täältä tynnyristä kyselisin myös.
En heittele ruokaa.