Valion voi
Mitä sille on tapahtunut? Erittäin pehmeää, kun ottaa jääkaapista. Ennen ei veitsi pystynyt, nyt on kuin Oivariinia, ihmettelen kovasti. Onko kukaan muu pistänyt merkille?
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Lueppa pakkauksesta. "Pastöroitu kerma, kasvirasvat (sg-palmu, kookos) ja suola"
No ei siinä kyllä noin lue! Minun paketissani lukee ainesosina vain pastöroitu kerma ja åsuola.
Ainekset, pastöroitu kerma ja suola sanoo kääreessä. Jotenkin koostumusta on muutettu, hitto vie, ei ole entisensä :(
Ap
Vierailija kirjoitti:
Lueppa pakkauksesta. "Pastöroitu kerma, kasvirasvat (sg-palmu, kookos) ja suola"
Puhut p*Skaa
"
Ainesosat
Pastöroitu kerma* ja suola"
Puhutteko nyt kääreessä vai rasiassa olevasta?
Mielestäni Valion voi muuttui huonolaatuisemmaksi, ehkä muutama vuosi sitten. Oli usein outo maku... Vaihdoin kokonaan Arlan voihin.
Pehmeämmälle voille en keksi muuta selitystä, kuin eri lämpötila/säilytyskohta jääkaapissa, se että joku tonttu pitää teillä voita kauemmin huoneenlämmössä, että Valio fuskaa ja lisää hitusen kasviöljyä joukkoon (epäilen), tai että lehmien rehu on olennaisesti muuttunut.
Voista tulee pehmeää huoneenlämpöisenä.
Vierailija kirjoitti:
Puhutteko nyt kääreessä vai rasiassa olevasta?
Kääreessä olevasta puhun, ja nykyisin tuntuu, että Oivariini on kovempaa ja jotenkin ”liukasta” ei meinaa pysyä veitsessä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni Valion voi muuttui huonolaatuisemmaksi, ehkä muutama vuosi sitten. Oli usein outo maku... Vaihdoin kokonaan Arlan voihin.
Pehmeämmälle voille en keksi muuta selitystä, kuin eri lämpötila/säilytyskohta jääkaapissa, se että joku tonttu pitää teillä voita kauemmin huoneenlämmössä, että Valio fuskaa ja lisää hitusen kasviöljyä joukkoon (epäilen), tai että lehmien rehu on olennaisesti muuttunut.
Ai hitsi, tuota lehmien rehua en tullut ajatelleeksi! Voisi olla syy ja ei, emme pidä voita lämpimässä :D Muistatteko enne vanhaan, jotkut säilyttivät voita päivän pöydällä, kun se oli niin kovaa?
Ap
Kohta onkin vain Valion voita saatavilla, kun hallitus kieltää kaupan omat merkit Suomesta, jotta maanviljelijät saavat lisää rahaa. Lisäksi maksetaan tietenkin maataloustuet. Kuluttajia hyödyttävä markkinatalous ei vain sovi Suomelle, parempi olisi irtautua Eu:stakin sen vuoksi, että saataisiin pitää tulleja pystyssä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni Valion voi muuttui huonolaatuisemmaksi, ehkä muutama vuosi sitten. Oli usein outo maku... Vaihdoin kokonaan Arlan voihin.
Pehmeämmälle voille en keksi muuta selitystä, kuin eri lämpötila/säilytyskohta jääkaapissa, se että joku tonttu pitää teillä voita kauemmin huoneenlämmössä, että Valio fuskaa ja lisää hitusen kasviöljyä joukkoon (epäilen), tai että lehmien rehu on olennaisesti muuttunut.
Ai hitsi, tuota lehmien rehua en tullut ajatelleeksi! Voisi olla syy ja ei, emme pidä voita lämpimässä :D Muistatteko enne vanhaan, jotkut säilyttivät voita päivän pöydällä, kun se oli niin kovaa?
Ap
Ennen vanhaan! :D Minulla on voirasia pöydällä aina, eikä se ehdi miksikään mennä, on vaan helpompi käyttää. No okei, kesäisin laitan rasiaan vain puolikkaan paketin voita kerrallaan, koska voi menee lämpimällä liian pehmeäksi.
Lueppa pakkauksesta. "Pastöroitu kerma, kasvirasvat (sg-palmu, kookos) ja suola"