Miten toimit buffet-ruokaloissa?
Kommentit (6)
Ruokaloissa satsaan salaatteihin ja otan vähemmän pääruokaa.
Ravintoloissa haen ruokaa vähintään 7 kertaa ja vain vähän melkein kaikkea.
Tosin ei onnistu Amerikan mantereen AI-ravintoloissa, joissa tajuttomat määrät tarjontaa.
Minusta on törkeää kasata lautaselle ruokia, jotka sitten jättää syömättä. Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Kesällä bongasin Ikean buffassa perheen, joka aterioituaan kantoi roskiin mm. useita kymmeniä kirsikkatomaatteja. Miksi?
Jokin muu vaihtoehto: otan kohtuudella sellaista, mistä tykkään, mutta kokeilen myös pieniä määriä sellaista, mistä saattaisin tykätä.
Otan reilusti niitä mistä tiedän tykkääväni ja riippuen tarjonnasta, pieniä maistiaisia jostakin muustakin. Mut lähtökohtaisesti en mene syömään buffaan mitenkään kohtuudella mutta en jätä lautasellekaan.
Otan sellaisia ruokia, joita ei kotona saa, ja sellaisia joista pidän. Syön paljon, mutta en ota enempää kuin jaksan syödä.
Otan ruokaa reilusti, mutta lähtökohtaisesti syön kaiken.