Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PÄIVÄÄÄ

voi vittu
20.09.2019 |

Kung po kanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Kung po kana
Kung po -kana on herkullinen aasialainen broileriruoka, joka valmistuu myös suomalaisessa keittiössä. Koristele pähkinöillä ja tarjoa riisin kanssa.

41
4

Näytä lisää vaihtoehtoja ›
4 annosta
30 - 60 min
280 kcal / annos (235g)
Ainekset
4 annosta
1(240 g)
vihreä paprika
1(260 g)
keltainen paprika
1/2(noin 100 g)
Pirkka purjo
1
Pirkka mieto punainen chili
1dl
Pirkka cashewpähkinöitä
1rs(340 g)
Pirkka broilerin ohutleikkeitä, maustamaton
1
valkuainen
n. 4rkl
maissitärkkelysjauhoja
n. 3/4tl
suolaa
1-2tl
inkivääritahnaa
2tl
valkoviinietikkaa
1-2rkl
makeaa chilikastiketta
Paistamiseen
öljyä
Lisäksi
2ps(à 125 g)
Pirkka itämaista riisisekoitusta
Valmistus
30 - 60 min
Paloittele paprikat reiluhkoiksi paloiksi. Hienonna purjo ja chili. Puolita pähkinät ja paahda ne halutessasi pannulla.
Leikkaa broileri pieniksi, sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Erottele valkuainen lautaselle ja vatkaa sen rakenne haarukalla kevyesti rikki. Kaada toiselle lautaselle maissitärkkelysjauhot ja suola. Kasta broileripalat ensin valkuaiseen ja sen jälkeen jauhoseokseen.
Paista broileripalat kypsiksi kuumalla pannulla öljyssä ja siirrä ne lautaselle. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy kasviksia varten pannussa. Vokkaa kasviksia pannulla pari minuuttia ja mausta. Kaada lopuksi joukkoon kypsät broilerit. Koristele pähkinöillä ja tarjoa riisin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
broileri
Ravintosisältö perannos 235g100 g
280 kcal
1 170 kJ
proteiinia
25 g
hiilihydraatteja
19 g

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi viisi