Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Rauta-arvot romahti kun lopetin punaisen lihan syönnin. Onko parempi aloittaa taas vai ottaa rauta purkista?

Vierailija
17.08.2019 |

Tippunut 5kk aikana 127 > 95. Tahdon saada ruuasta kaiken tarvittavan mutta alhainen hemoglobiini on ihan suvussa ja tuntuu hankalalta korjata tai ylläpitää arvoja kun ne on nyt niin huonot. Eikä syksy ainakaan tuo energiaa. Kellään kokemusta raudanpuutteesta semivegenä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota pullosta

Vierailija
2/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eiköhän ihmisen kuulu syödä lihaa. Emme pystyisi sulattamaan sitä jos niin ei olisi tarkoitettu. 

Kuinkas kauan purkista on saanut synteettistä rautaa tai muita muljuja? Alle 100 vuotta nyt kuitenkin. Ja ihminen on ollut olemassa kymmeniätuhansia vuosia. Fiksuimmat tekee tästä loogisia päätelmiä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

95 on hyvä arvo, mutta aloita lihan syönti rohkeasti.

T. Lihansyöjä.

Vierailija
4/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole itse syönyt lihaa 14 vuoteen ja silti hemoglobiini on 147 ja ollut välillä jopa liian korkea. HEmoglobiini on itse asiasssa sama kuin silloin kun söin vielä lihaa.

Et kuitenkaan edes lopettanut kokonaan lihan syöntiä vaan jätit vain punaisen lihan pois. Mietin vain että miten monipuolisesti mahdat syödä? Syy voi löytyä liian yksipuolisesta ravinnosta tai jostain muusta.

Vierailija
5/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

95 on hyvä arvo, mutta aloita lihan syönti rohkeasti.

T. Lihansyöjä.

95 ei tod ole hyvä arvo

Vierailija
6/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

95 on hyvä arvo, mutta aloita lihan syönti rohkeasti.

T. Lihansyöjä.

Ap ei ole lopettanut lihan syöntiä. Hän lopetti vain punaisen lihan syönnin jota pidetään asiantuntijoiden piirissä terveydelle haitallisena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole itse syönyt lihaa 14 vuoteen ja silti hemoglobiini on 147 ja ollut välillä jopa liian korkea. HEmoglobiini on itse asiasssa sama kuin silloin kun söin vielä lihaa.

Et kuitenkaan edes lopettanut kokonaan lihan syöntiä vaan jätit vain punaisen lihan pois. Mietin vain että miten monipuolisesti mahdat syödä? Syy voi löytyä liian yksipuolisesta ravinnosta tai jostain muusta.

Tämä. Ruokavalio tyyliin Fish+Chips niin ei auta valittaa. Mulla vegaanina 141

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yhdeksän