Jos reseptissä paistolämpö 175 voi lyhentää paistoaikaa laittamalla 300 asteeseen
Kommentit (31)
Ei vaikuta paistamiseen mitenkään, voi käyttää 300 astetta aina.
Huono idea. Ruoka menee biojätteeseen.
Kokeile laittaa 87,5 asteeseen kaksinkertaisen ajan verran.. Suosittelen.
Kaikkihan sen tietää että tunti 200 asteessa = 1 minuutti 12 000 asteessa.
Miksi haluat polttaa ruoan ja aiheuttaa itsellesi syöpävaaraan syömällä karsinogeenista ruokaa. Poltettu grillimakkara on, esimerkiksi, juuri sitä itseään.
Meillä kaikki paistetaan 300 asteessa.
Vastaavasti jos pitäis pitää tunti 180 asteessa niin jos vaikka haluu lähtee pariks tunniks shoppailemaan, voi laittaa 90 astetta ja kaksi tuntia. Nerokasta.
Paistan silakat aina mikrossa ja täysillä.
Kyllä kyllä. Kotimatka on puolet lyhyempi kun ajaa tuplanopeutta. Kohta töistä kotiin ja se on mulle vaan 5km vaikka muille 10km!
Vierailija kirjoitti:
Vastaavasti jos pitäis pitää tunti 180 asteessa niin jos vaikka haluu lähtee pariks tunniks shoppailemaan, voi laittaa 90 astetta ja kaksi tuntia. Nerokasta.
Joo tai 60 astetta ja kolme tuntia. Tulee parempi makaronilaatikko.
Täähän on siitä Helunasta!! Muistan itsekkin, vaikka sen lukemisesta on jo yli vuosikymmen!
😂
Mä laitan jäätelön aina mikroon asetukselle missä on lumihiutaleen kuva. Se on kai pikapakastus.
Voi myös säästää luontoa lämmittämällä huoneenlämmössä 7h X 25C = 1h X 175C
Ja pernat kypsyy nopeemmin kun keität ysillä niin että lattialle asti roiskuu
Riiippuu tuotttteeen kooosta, muooodosta ja siiitä milllä tavoiiin se lämpööö säteileee tuotteseeen.
Tai saunan lämpöön kypsymään. Makkarat ainakin kypsyy siinä kivien päällä foliossa.
Vierailija kirjoitti:
Ja pernat kypsyy nopeemmin kun keität ysillä niin että lattialle asti roiskuu
Miksi vain 9 teholla? Meillä ainakin hella menee 12 tehoon asti.
Joo, saa pinnasta kivan rapsakkaa mutta keskeltä raakaa ruokaa. Nam.