Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kuivahiivan käyttö pullataikinassa

Vierailija
25.07.2019 |

Laitatko jauhojen sekaan sellaisenaan vai liuotatko lämpimään maitoon tai veteen?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistaakseni se kuuluu sekoittaa jauhoihin.

Vierailija
2/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhojen kanssa. Muista, että neste on riittävän lämmin,- kuivahiiva tarvitsee lämpimämmän nesteen kuin tuorehiiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinne vaan heität. Toimii. Neste n. 40 asteista.

Vierailija
4/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivat aiineet sekoitetaan aina keskenääään.

Vierailija
5/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole väliä, nesteen pitää olla kädenlämpöä kuumempaa, 42 astetta. Ei siis polta mutta tuntuu lämpimältä. Itse sekoitan aina lämpimään nesteeseen samalla, kun laitan suolan ja sokerin.

Vierailija
6/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoitan nesteeseen, toimii paremmin niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan kulhon pohjalle pari desiä vennäjauhoja, kuivahiivan, sokerin, suolan ja kardemumman ja sekoitan. Siihen päälle reilusti kädenlämpöiseen maidon ja sekoitan ja lisään munan. Reipasta vatkausta ja jauhojen lisäystä. Lopuksi rasva.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kolme