Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko purkkihernekeitto epäterveellinen eines?

Vierailija
19.06.2019 |

Kertokaa uustiedottomalle! Kai se sentään parempi vaihtoehto on kuin Hese-ateria?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on varmaan sieltä terveellisimmästä päästä, ei lisäaineita ja lihaakin varsin vähän. Tarkkaile suolaa kuitenkin

Vierailija
2/8 |
19.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta on dipata hese areria hernariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No on parempi valinta kuin hese

Vierailija
4/8 |
19.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, minusta se on kyllä terveellisimmästä päästä. Useinhan sitä parjataan, mutta en usko että ravintoarvojensa vuoksi. Itse valitsen kasvisversion, koska meidän lapset pitävät siitä eniten, ja itsellä traumoja hernekeiton lihasta 20 vuoden takaa... Hernekeittopurkki kaapissa pelastaa sen tilanteen, että ”ei oo mitään” ja hirveä nälkä jo.

Vierailija
5/8 |
19.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on oikein hyvä ja ravitseva ruoka. Eri valmistajien hernareissa on ravintosisällössä jonkin verran erora. Useimmille terveellisempi vaihtoehto lienee sellainen, jossa on mahdollisimman paljon proteiinia suhteessa hiilihydraattiin. Esim. K-menu on tältä osin hyvä valinta.

Vierailija
6/8 |
01.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Itse tehty hernekeitto on niin hyvää ja luonnollisen makuista, että vähän mietin mistä sellainen tietty tunkkainen maku tulee purkkihernariin, vaikka ei mitään säilöntäaineita mainittuna tms. Tuskin on kaikkia antioksidantteja tms. jäljellä.

Olen kyllä pitänyt purkkihernekeitosta, mutta itse tehtyä, ei kiitos enää, tilanteessa jossa valita.

 

2. Välttyy purkin itsensä kemikaaleilta sisäpinnoitteessa. Purkkihernareissä ei käsittääkseni käytetä kemikaalivapaita säilyketölkkejä.

 

3. Ihmettelen myös, että miksi eivät osaa annostella suolaa? Sitähän on likaa esim. Jalostajan hernarissa.

Raikkaan makuinen itse tehty hernari ei ainakaan tarvitse likaa suolaa maistuakseen hyvältä.

 

Vaivakaan ei ole iso, kun tekee vaikka kolmelle päivälle kerralla. Sekaan voi heitellä monipuolistajia, jos ei samaa halua syödä perätysten. Voi myös laittaa pakkaseen.

Päälle on vielä purkkihernariakin halvempaa

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on varmaan sieltä terveellisimmästä päästä, ei lisäaineita ja lihaakin varsin vähän. Tarkkaile suolaa kuitenkin

Mitä se suolan tarkkailu auttaa, jos hernekeiton syö kuitenkin?

Vierailija
8/8 |
01.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite tehtynä on parempaa ja terveellisempää. Siihen kylkeen sellanen ylikypsä palvikinkku pala vai mikä onkaan, hyvää proteiinia lisäks jo valmiiseen protskupommiin