SAUNAMAKKARA - syökö joku oikeasti sitä? (ov)
Tarkoitan makkaraa, joka kypsennetään kiukaalla. Eikö siitä lähde hirveä käry saunaan? Teettekö kotona oikeasti vai vaanko mökillä?
Kommentit (8)
Kunnolla käärin folioon ja kiukaalle. Kotonakin, mutta mökillä vielä maistuvampaa kylmän oluen kera viileässä pukuhuoneessa.
Siitähän tulee ihana tuoksu! koko saunaan.
ettei ole tehnyt mieli sen jälkeen.
siis kuori oli ihan löysä. Mun mielestä makkarassa pitää olla rapea kuori
Ennen laitettiin foliossa, mutta sitten ostetiin semmonen metallinen lautanen joka ripustetaan kiukaan yläpuolelle ja makkarat puolitetuina siihen vaan ja sit tunninkin saa olla aika korkeallakin kiukaasta.....
Ei voi samana päivänä puhua kuin foliomakkarasta. Kaikki vieraat on sanoneet samaa.
Ja Juusto Camping on kaikista paras kiuasmakkara... Sanoo meidän mieskin joka ei edes ole koskaan tykänny juustomakkarasta
Vierailija:
Ennen laitettiin foliossa, mutta sitten ostetiin semmonen metallinen lautanen joka ripustetaan kiukaan yläpuolelle ja makkarat puolitetuina siihen vaan ja sit tunninkin saa olla aika korkeallakin kiukaasta.....
Ei voi samana päivänä puhua kuin foliomakkarasta. Kaikki vieraat on sanoneet samaa.
Ja Juusto Camping on kaikista paras kiuasmakkara... Sanoo meidän mieskin joka ei edes ole koskaan tykänny juustomakkarasta
Lautasella tulee semmonen oikea maku siihen makkaraan. Foliossa se vaan tirisee omassa rasvassaan ja jää paljon mauttomammaksi
sähkösaunassa kotona kerran viikossa. Ei muistaakseni haissut kovin voimakkaasti.