Mitset käytä soijarouhetta jauhenlihan siaan?
Kun soijarouhe olisi paljon riittoisampaa ja täten halvempaa? Jauhelihapaketti ehkä vaikuttaa halvemmalta (n. 2€/400g vs. soijarouhe n. 3€/500 g), mutta 500 g soijarouhepaketista riittäisi useamman jauhelihapaketillisen verran syötävää. Nimittäin kun soijarouhepaketista ottaa 2 dl rouhetta ja turvottaa sen, siitä saa täysin 400g jauhelihaa vastaavan määrän syötävää.
Eli yhdestä 3 € soijarouhepaketista saisi peräti seitsemän jauhelihapaketillisen verran ruokaa! Mutta silti pienituloiset tuhlaavat rahansa jauhelihapaketteihin. Miksi ihmeessä?
Kommentit (57)
Koska en tiedä mikä se sia on. En ole valmistanut koskaan.
Mikä on jauhenliha? Ilmeisesti siitä valmistetaan jotain siaa, johon voi laittaa soijarouhetta?
Punaisen lihan syönti pitää terveenä. Laurin terveys menny...
https://www.iltalehti.fi/koripallo/a/539b79e7-612c-4a52-b9f8-3b242ca4cb…
NBA-tähti Lauri Markkanen lopetti kokonaan punaisen lihan syömisen - ”Jokaisella teolla on merkitystä”
28.11.2018 klo 11:11
Syyt ovat maku, helppous ja tottumus.
Jos nyt olen välittämättä noista ärsyttävistä kirjoitusvirheistä ym. ja vastaan asiallisesti, niin minun vatsani ei kestä soijaa, eikä puolisoni saa käyttää sitä ollenkaan. Toisaalta me ei syödä kyllä juurikaan jauhelihaa myöskään, mut pari kertaa vuodessa käytetään naudan jauhelihaa.
En ole vihehippi enkä soijapoika, niin en käytä. Olen valkoihoinen lihaa syövä heteromies. Se paljon parjattu.
Minulla on diagnosoitu soija-allergia.
Koska en syö soiaa. Se on älöttävää. Jos haluan korvata jauhenlihan sialla niin syön linssejejä ja papujeja.
Käytän! Soiaa jauhenlihan siaan monestikkin!
Vierailija kirjoitti:
Koska en syö soiaa. Se on älöttävää. Jos haluan korvata jauhenlihan sialla niin syön linssejejä ja papujeja.
Ne eivät oo siaa.
Kerro miten siitä rouheesta saa syötävää. Itse en ole tässä ihmeessä onnistunut. Joko puuttuu maku, tai sitten on ihan tulisuolaista, pahimmillaan sekä-että.
Koska ei ole rahasta kiinni ja on vara syödä sitä mitä huvittaa hinnasta riippumatta.
Käytän seka-että. Pelkkä soijarouhe tekee kastikkeesta helposti mössöisen, mutta jakamalla jauhelihapaketin kahdelle annokselle saa lihaisaa makua ja suutuntumaa mutta puolitettua menekin. Toimii pasta- ja tortillakastikkeen kanssa, mutta jauhelihapihvit sekä lihapullat teen jauhelihasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska en syö soiaa. Se on älöttävää. Jos haluan korvata jauhenlihan sialla niin syön linssejejä ja papujeja.
Ne eivät oo siaa.
Eikö linssejejä tehdäkään lihan siasta?
Vierailija kirjoitti:
Vältän soijaa, koska en halua tulla impotentiksi. Lisäksi soijasta puuttuu terveelliset rasvat ja ravinteet.
Minä vältän, koska soijassa on estrogeeniä. Minulla on jo liiankin isot tissit luonnostaan. tv. Nainen
Koska soija ei ole elintarvike. Ainoa miten sitä voi syötäväksi tehdä, on soijakastikkeen muodossa. tällöin se on uutettu/käytetty niin monesti että ei ole enää terveydelle haitallista.
Teen usein ruuan,jossa paistan pnnussa jauhelihaa,tummaa liotellua soijarouhetta ja linssejä,maustan ,hyvää.
Soijarouheen käyttämisessä on aina iso haaste: sen maku pitäisi jotenkin saada peitettyä. Tolkuttoman käteväähän se on, mutta maku on mielestäni varsin paha.
Vältän soijaa, koska en halua tulla impotentiksi. Lisäksi soijasta puuttuu terveelliset rasvat ja ravinteet.