Lue keskustelun säännöt.
Turvotatko lettutaikinan jääkaapissa vai huoneenlämmössä?
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Siinä se turpoo samalla kun paistelet.
Vierailija kirjoitti:
Jääkaapissa tietenkin.
Miksi tietenkin?
Huoneenlämmössä. Mitä sitä jääkaappiin siirtelemään?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Huoneenlämmössä. Sehän paistetaan noin puolen tunnin kuluttua. Käsketäänhän ohjeissa esim lihakin ottaa huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
Huoneenlämmössä sen puolisen tuntia. Jos teen taikinan paljon etukäteen niin sitten toki jääkaapissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jääkaapissa nykyään, nimittäin huomasin, että taikinasta tulee sileä jääkaapissa, kun taas jos turvotan taikinan huoneenlämmössä, jauho jää sellaisiksi pieniksi nypyiksi. Pannukakussa tällä on esteettistä merkitystä.
Jääkaapissa.