Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko mitään konstia, ettei pannaritaikinaan jäisi jauhopaakkuja?

Vierailija
26.01.2019 |

Kyselee aloitteleva kotihengetär.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa, enpä osaa sanoa kun en ole koskaan onnistunut saamaan pannaritaikinaan mitään jauhopaakkuja...

Vierailija
2/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei minulla ainakaan koskaan ole paakkuja jäänyt...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäät jauhot pikkuhiljaa kun sinulla on se yleiskone vatkaamassa nesteitä.

Vierailija
4/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen tarviin jauhojen mu7ntimen. Paras vehje taloudessa!

Vierailija
5/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä minäkin ihmettelen, että miten sinne edes saa jäämään jauhopaakkuja? Mutta kokeile sihdata jauhot, jospa se auttaisi. 

Vierailija
6/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sekoitat taikinan käsin, laita ensin jauhot kulhoon ja tee keskelle pieni syvänne. Kaada syvänteeseen maitoa vähän kerrallaan ja sekoita. Kun seos paksuuntuu liikaa, lisää maitoa, kunnes kaikki jauhot ovat sekaisin. Lisää vasta sitten munat.

Jos taas teet taikinan koneella, lisää jauhot maito-munaseokseen vähitellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoja pikkuhiljaa pieneen määrään nestettä.

Vierailija
8/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäät jauhot vähän kerrallaan rivakasti sekoittaen maitoon ja sen jälkeen vasta munat ja mahdollinen rasva. Annat seistä hetken ennen paistamista ja sekoitat uudelleen ennen paistamisen aloittamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo ollut paakkuja pannaritaikinassa.

Laitan aina ensin vain puolet nesteestä ja vispaan jauhot pienissä erissä siihen niin että saa tasaisen, paksumman taikinan. Sitten lisään loput nesteet ja sekoitan.

Olen huomannut, että jos vahingossa ajatuksissani kippaan koko nestemäärän ensin ja sitten rupean laittamaan jauhoja, on vaikeampaa saada tasaista.

Vierailija
10/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä vaan sotken vispilällä eka kuivat ja sit maito+munat+rasvan siihen perään. Ei oo ikinä jääny paakkuja kyllä? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivat aineet ensin ja sitten maito, munat ja rasva. Toimii minulla.

Vierailija
12/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sotket jauhot kananmuniin ja rasvaan, maidon lisäät jälkikäteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuivat aineet ensin ja sitten maito, munat ja rasva. Toimii minulla.

Se on leipomiisen yleisperiaate että kuivataineet sekoitetaan aina keskenäään.

Vierailija
14/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on oikein tiukkaan puristunutta hienojakoista jauhoa voi senkin kokeilla rikkoa laittamalla siivilän läpi. Ei kyl tavallisella puolikarkealla pitäis olla ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoittaminen onnsituu paremmin pieneen vesimäärään ja jauhot voi ripotella hiljaksiin siivilällä, niin ei hupsahda jauhopalleroita uppeluksiin ja jää könteiksi.

Vierailija
16/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä vaan sotken vispilällä eka kuivat ja sit maito+munat+rasvan siihen perään. Ei oo ikinä jääny paakkuja kyllä? :D

Lauantai-illan väsymystä lienee, mutta tää kuullostaa tosi pervolta :D

Vierailija
17/17 |
26.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munat viimeisenä, vaikka yleensä ne on resepteissä ensimmäisenä ainesosana. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi viisi