Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kannattaako valmiiksi pihveiksi leikattu liha pakastaa raakana vai kypsennettynä?

Vierailija
20.01.2019 |

?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saatana! :`D

Vierailija
2/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No oisko raakana...? :D

Vinkki: saat nopsasti sulaksi kun pakastat "laattana".

Vierailija
4/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin "ei saatana" ja "no oisko raakana"? Ei kai tuo mitenkään itsestäänselvää ole, jos ei ole koskaan asiaa ottanut selville? Ärsyttävää tuollainen veetuilu.

Vierailija
5/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koskeeko sama "raakana" - sääntö kaikkea muutakin lihaa? Broileri, jauheliha,...

Vierailija
6/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana, ja liha myös hieman mureutuu pakastuksen aikana.

Jauhelihaa en koskaan pakasta raakana, koska pakkasesta huolimatta bakteerit lisääntyvät säilytyksen aikana ja jauhelihassa niitä on jo valmiiksi enemmän kuin kokolihassa.

Muista myös, ettei mitään lihaa saa säilyttää juurikaan kolmea kuukautta pitempään.

Herkkuhetkiä sinulle, tyhämä ei ole se, joka kysyy, vain vastaus voi olla.

Oma vastaukseni perustuu mikrobiologian tietämykseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kahdesti paistettu pihvi ei ikinä voi olla mikään nautinto. Raakana ehdottomasti, kunhan lihaa ei aiemmin ole jo pakastettu. Jos on aiemmin jo pakastettu ei ole vaihtoehtoja vaan liha pitää kypsentää ennen pakastusta.