Kannattaako valmiiksi pihveiksi leikattu liha pakastaa raakana vai kypsennettynä?
Kommentit (7)
No oisko raakana...? :D
Vinkki: saat nopsasti sulaksi kun pakastat "laattana".
Miten niin "ei saatana" ja "no oisko raakana"? Ei kai tuo mitenkään itsestäänselvää ole, jos ei ole koskaan asiaa ottanut selville? Ärsyttävää tuollainen veetuilu.
Koskeeko sama "raakana" - sääntö kaikkea muutakin lihaa? Broileri, jauheliha,...
Raakana, ja liha myös hieman mureutuu pakastuksen aikana.
Jauhelihaa en koskaan pakasta raakana, koska pakkasesta huolimatta bakteerit lisääntyvät säilytyksen aikana ja jauhelihassa niitä on jo valmiiksi enemmän kuin kokolihassa.
Muista myös, ettei mitään lihaa saa säilyttää juurikaan kolmea kuukautta pitempään.
Herkkuhetkiä sinulle, tyhämä ei ole se, joka kysyy, vain vastaus voi olla.
Oma vastaukseni perustuu mikrobiologian tietämykseen.
Kahdesti paistettu pihvi ei ikinä voi olla mikään nautinto. Raakana ehdottomasti, kunhan lihaa ei aiemmin ole jo pakastettu. Jos on aiemmin jo pakastettu ei ole vaihtoehtoja vaan liha pitää kypsentää ennen pakastusta.
Ei saatana! :`D