Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohimousse

Vierailija
23.12.2018 |

Voiko lohimoussen tehdä jo tänään?
Sis. Kylmäsavu-ja graavilohta, kermaa, smetanaa, tilliä, sitruunaa ja mausteita.
Kysyn, ettei aattoaamuksi jäisi liikaa keittiöhommia. Aina tulee vähän kiire...

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin vasta huomenna, jos huomenna tarkoitus syödä

Vierailija
2/4 |
23.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, ajattelinkin, että on herkästi pilaantuvaa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kun tee se vasta 25.12.

NO tottakai sen voi tehdä tänään!

Vierailija
4/4 |
23.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin voi tehdä. Mun mielestä tuollaiset mousset ja muut onkin itseasiassa parhaita vasta seuraavana päivänä.