Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Lohimousse
23.12.2018 |
Voiko lohimoussen tehdä jo tänään?
Sis. Kylmäsavu-ja graavilohta, kermaa, smetanaa, tilliä, sitruunaa ja mausteita.
Kysyn, ettei aattoaamuksi jäisi liikaa keittiöhommia. Aina tulee vähän kiire...
Kommentit (4)
Kiitos, ajattelinkin, että on herkästi pilaantuvaa.
Ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei kun tee se vasta 25.12.
NO tottakai sen voi tehdä tänään!
Hyvin voi tehdä. Mun mielestä tuollaiset mousset ja muut onkin itseasiassa parhaita vasta seuraavana päivänä.
Alue: Aihe vapaa
Tekisin vasta huomenna, jos huomenna tarkoitus syödä