Te listan ulkopuolelta tilaajat!!!
Miksi ette voi ottaa jotain listalta? Enkä nyt tarkoita ruoka-allergikkoja, vaan näitä "tavallinen hampurilainen gluteenittomalla sämpylällä, pihvi rasvattomana, ilman suolakurkkua, sipulia ja ketsuppia". Tukitte koko drive-inin touhullanne - jos haluatte syödä terveellisesti, kannattaa varmaan tehdä ne rasvattomat pihvit kotona, eikä tilata niitä McDonaldsista.
Kommentit (49)
Miten tehdään pihvi rasvattomana? Tuleeko se pohjaan palaneena vai miten?
Minä tiesin sen vatsallani jo ennakkoon!
Vierailija kirjoitti:
ai että vihaan näitä "älä tee sitä tai tätä"- jankkaajia.
olen itse ollut supertason paikoissa töissä eikä tulisi ikinä mieleenkään kitistä asiakkaistani
Joo, supertason paikoissa se onkin sallittua. McDonaldsissa ei, sillä ihmiset ovat hakemassa sieltä pikaruokaa, ja yhden tällaisen prinsessan annoksen valmistukseen voi hyvinkin mennä lähes kymmenen minuuttia.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Miten tehdään pihvi rasvattomana? Tuleeko se pohjaan palaneena vai miten?
Siinäpä se. Paistamiseen ei siis saa käyttää ollenkaan rasvaa.
Ap
Onko kukaan pyytänyt hampurilaispihviään mediumina?
Hitsi. Pitääpä mennä huomenna mäkkärille. Meillä on iso perhe ja jokaisella omat mieltymyksensä mitä hampparin väliin saa ja ei saa laittaa. Otetaanpa vielä mummo ja pappakin mukaan, toinen ei syö ketsuppia eikä sinappia ja toinen ei oikeastaan yhtään mitään, mutta kuitenkin haluaa jotain. Siinähän väännätte 9 ihmiselle erikoisevästä. Ja juuri tällaiset "ammattilaisten" avautumiset saavat minut aina toimimaan näin.
Lakatkaa myymästä mahdottomia tilauksia, jos se hankaloittaa keittiön toimintaa niin paljon että maailma kaatuu.
On hyvää asiakaspalvelua saada vaihtaa majoneesi toiseen tai antaa muuten mahdollisuuden modata annostaan (yleisin on: ei suolakurkkua - kuinka moni tunnistaa itsensä tästä?). Kokki osaa lukea tilauksia ja tehdä annokset sen mukaan, ei se rakettitiedettä ole. Eikä kokin ole syytä ottaa itseensä sitä, jos keittiössä on jonoa. Se tehdään, mikä on inhimillisesti mahdollista, ja that's it. Ei tarvitse ottaa hermoromahdusta siitä ja alkaa kantaa kaunaa asiakkaita kohtaan. Jos on jonoa, on jonoa. Chillaa.
t. Entinen burgerinvääntäjä
Vierailija kirjoitti:
Hitsi. Pitääpä mennä huomenna mäkkärille. Meillä on iso perhe ja jokaisella omat mieltymyksensä mitä hampparin väliin saa ja ei saa laittaa. Otetaanpa vielä mummo ja pappakin mukaan, toinen ei syö ketsuppia eikä sinappia ja toinen ei oikeastaan yhtään mitään, mutta kuitenkin haluaa jotain. Siinähän väännätte 9 ihmiselle erikoisevästä. Ja juuri tällaiset "ammattilaisten" avautumiset saavat minut aina toimimaan näin.
K*spää olet.
Vierailija kirjoitti:
Lakatkaa myymästä mahdottomia tilauksia, jos se hankaloittaa keittiön toimintaa niin paljon että maailma kaatuu.
On hyvää asiakaspalvelua saada vaihtaa majoneesi toiseen tai antaa muuten mahdollisuuden modata annostaan (yleisin on: ei suolakurkkua - kuinka moni tunnistaa itsensä tästä?). Kokki osaa lukea tilauksia ja tehdä annokset sen mukaan, ei se rakettitiedettä ole. Eikä kokin ole syytä ottaa itseensä sitä, jos keittiössä on jonoa. Se tehdään, mikä on inhimillisesti mahdollista, ja that's it. Ei tarvitse ottaa hermoromahdusta siitä ja alkaa kantaa kaunaa asiakkaita kohtaan. Jos on jonoa, on jonoa. Chillaa.
t. Entinen burgerinvääntäjä
No suolakurkku nyt onkin ällöttävän makuista. Pakkoko sitä on joka hamppariin tunkea?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ai että vihaan näitä "älä tee sitä tai tätä"- jankkaajia.
olen itse ollut supertason paikoissa töissä eikä tulisi ikinä mieleenkään kitistä asiakkaistani
Joo, supertason paikoissa se onkin sallittua. McDonaldsissa ei, sillä ihmiset ovat hakemassa sieltä pikaruokaa, ja yhden tällaisen prinsessan annoksen valmistukseen voi hyvinkin mennä lähes kymmenen minuuttia.
Ap[/quot
olet väärällä alalla ja asenteesi on täysin asiakaspalvelun vastaista.
Vierailija kirjoitti:
Hitsi. Pitääpä mennä huomenna mäkkärille. Meillä on iso perhe ja jokaisella omat mieltymyksensä mitä hampparin väliin saa ja ei saa laittaa. Otetaanpa vielä mummo ja pappakin mukaan, toinen ei syö ketsuppia eikä sinappia ja toinen ei oikeastaan yhtään mitään, mutta kuitenkin haluaa jotain. Siinähän väännätte 9 ihmiselle erikoisevästä. Ja juuri tällaiset "ammattilaisten" avautumiset saavat minut aina toimimaan näin.
MENKÄÄ GRILLILLE PERKELE!!!!!!
Miksei nirppanokat nypi itse sitä suolakurkkua pois?
Tästä syystä käynkin tavallisilla grilleillä ollessani reissussa, koska niissä saa jokaisen ainesosan valita, eikä tarvitse pilata kenenkään päivää pyytämällä ei ketsuppia kiitos. Ne ovat kyllä mulle vähän isoja, mutta syön sen minkä jaksan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hitsi. Pitääpä mennä huomenna mäkkärille. Meillä on iso perhe ja jokaisella omat mieltymyksensä mitä hampparin väliin saa ja ei saa laittaa. Otetaanpa vielä mummo ja pappakin mukaan, toinen ei syö ketsuppia eikä sinappia ja toinen ei oikeastaan yhtään mitään, mutta kuitenkin haluaa jotain. Siinähän väännätte 9 ihmiselle erikoisevästä. Ja juuri tällaiset "ammattilaisten" avautumiset saavat minut aina toimimaan näin.
K*spää olet.
Mitä väliä. Yleensä AINA vaikka tilaa ihan listan mukaan, teillä ei siellä ole edes ranskiksia valmiina vaan tuotte kaiken perästä pöytään. Limut saa siitä tiskiltä, mutta kaikki muu tulee myöhemmin. Onko sitten oikeasti väliä onko ne tehty toiveen mukaan vai listan mukaan kun ne kuitenkin valmistetaan vasta kun asiakas on tilannut? Että kuka se onkaan se k*spää? Jos ei raha kelpaa niin vienpä perheeni pienyrittäjän grillille syömään ja laitan teidän amerikanpuljun boikottiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lakatkaa myymästä mahdottomia tilauksia, jos se hankaloittaa keittiön toimintaa niin paljon että maailma kaatuu.
On hyvää asiakaspalvelua saada vaihtaa majoneesi toiseen tai antaa muuten mahdollisuuden modata annostaan (yleisin on: ei suolakurkkua - kuinka moni tunnistaa itsensä tästä?). Kokki osaa lukea tilauksia ja tehdä annokset sen mukaan, ei se rakettitiedettä ole. Eikä kokin ole syytä ottaa itseensä sitä, jos keittiössä on jonoa. Se tehdään, mikä on inhimillisesti mahdollista, ja that's it. Ei tarvitse ottaa hermoromahdusta siitä ja alkaa kantaa kaunaa asiakkaita kohtaan. Jos on jonoa, on jonoa. Chillaa.
t. Entinen burgerinvääntäjä
No suolakurkku nyt onkin ällöttävän makuista. Pakkoko sitä on joka hamppariin tunkea?
Onko jossain hampurilaisissa muka suolakurkkua? Olisikin! mutta ei, etikkakurkkua (maustekurkuksikin kutsuttua) niissä aina on. Suolakurkku on ihan eri asia!
jos et jossain burgeri-tason paikassa kykene palvelemaan asiakasta, niin miten ajattelit pärjätä työelämässä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ai että vihaan näitä "älä tee sitä tai tätä"- jankkaajia.
olen itse ollut supertason paikoissa töissä eikä tulisi ikinä mieleenkään kitistä asiakkaistani
Joo, supertason paikoissa se onkin sallittua. McDonaldsissa ei, sillä ihmiset ovat hakemassa sieltä pikaruokaa, ja yhden tällaisen prinsessan annoksen valmistukseen voi hyvinkin mennä lähes kymmenen minuuttia.
Ap[/quot
olet väärällä alalla ja asenteesi on täysin asiakaspalvelun vastaista.
Minä en ole McDonaldsissa töissä. Odottelin vain 10 minuuttia driveinissä tällaisen, aloituksessa mainitun prinsessan takana, ja satuin kuulemaan hänen tilauksensa.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Miksei nirppanokat nypi itse sitä suolakurkkua pois?
Koska he eivät halua
a) tukea ruokahävikkiä
b) suolakurkkuliemiä ruokaansa
c) sotkea sormiaan ruokaan
d) sotkea ruokaa bakteerikäsillään
t. Entinen burgerinvääntäjä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hitsi. Pitääpä mennä huomenna mäkkärille. Meillä on iso perhe ja jokaisella omat mieltymyksensä mitä hampparin väliin saa ja ei saa laittaa. Otetaanpa vielä mummo ja pappakin mukaan, toinen ei syö ketsuppia eikä sinappia ja toinen ei oikeastaan yhtään mitään, mutta kuitenkin haluaa jotain. Siinähän väännätte 9 ihmiselle erikoisevästä. Ja juuri tällaiset "ammattilaisten" avautumiset saavat minut aina toimimaan näin.
K*spää olet.
Mitä väliä. Yleensä AINA vaikka tilaa ihan listan mukaan, teillä ei siellä ole edes ranskiksia valmiina vaan tuotte kaiken perästä pöytään. Limut saa siitä tiskiltä, mutta kaikki muu tulee myöhemmin. Onko sitten oikeasti väliä onko ne tehty toiveen mukaan vai listan mukaan kun ne kuitenkin valmistetaan vasta kun asiakas on tilannut? Että kuka se onkaan se k*spää? Jos ei raha kelpaa niin vienpä perheeni pienyrittäjän grillille syömään ja laitan teidän amerikanpuljun boikottiin.
Muuten mitään väliä mielenosoituksellasi, mutta kyllä, listan ulkopuolisissa kestää pidempään vaikka ne listatuotteetkin olisi valmistettu vasta tilauksesta. Hampanvääntö on liukuhihnatyötä jossa jokainen työvaihe on tehty mahdollisimman optimaaliseksi ja jokainen hampparinvääntäjä osaa reseptiikan ulkoa - lihasmuisti jo meinaa heittää vaikka ne kurkut sen kuudennenkin hampparin väliin kun se sinne reseptin mukaan kuuluu ja meni niihin viiteen muuhunkin saman pellin hamppariin.
ai että vihaan näitä "älä tee sitä tai tätä"- jankkaajia.
olen itse ollut supertason paikoissa töissä eikä tulisi ikinä mieleenkään kitistä asiakkaistani