Mikä noita useita kebab-pizzerioita vaivaa? Ihmetellyt pitkään.
En käsitä. Laitetaan joka nurkkaan Coca-Colan tai Pepsin logo (todennäköisesti kysymättä mitään lupia), kopioidaan kirjaimellisesti koko menu viereiseltä paikalta ja käytetään paljon mikroa ruuan valmistamiseen. Jos on jotain salaattia tai muuta tuoreena säilytettävää, se useimmiten maistuu joko hieman tai enemmän vanhentuneelta.
Liha useasti (kana) on pakastettua ja juurikin sitä lämmitetään mikrolla. Hieman majoneesia ja vanhentunutta salaattia mikrossa lämmitetyn kanan viereen ja tällaisesta ateriasta sitten veloitetaan 7-10 euroa. Samoin esim. hampurilaisen pihvi on usein valmiiksi pakkasessa.
Sitten on lukuisia tarinoita siitä, että hygienia on mitä on. Miksi näin? Eikö ihmisiä yksinkertaisesti kiinnosta tällaiset seikat ruokaa tilattaessa?
Kommentit (34)
Vierailija kirjoitti:
Älä osta.
Vaikka ei ostaisi, osa näistä seikoista olisi silti hyvä tutkia vaikka ruokahygienian vuoksi. Huonosti lämmitetty lihakin voi aiheuttaa vakavia oireita ja sairauksia, jotka voivat tarttua muihin ihan peruskontaktilla.
Tietenkään lähellekään kaikki ruokapaikat eivät tällaista toimintaa harrasta, mutta kyllä näitä aika kyseenalaisia paikkoja tulee välillä vastaan kunhan vähänkään matkustelee.
Suomessa meinaat?
Listaa paikoista vaan tähän, hähää!
Että hyvät erottuisivat.
Jos Maine menee niin väärin noita fiksuja paikkoja kohtaan - mahtavan pizzan vetelin ihan äh-mpaikassa.
Suunnilleen samaan hintaan.
Vierailija kirjoitti:
En käsitä. Laitetaan joka nurkkaan Coca-Colan tai Pepsin logo (todennäköisesti kysymättä mitään lupia), kopioidaan kirjaimellisesti koko menu viereiseltä paikalta ja käytetään paljon mikroa ruuan valmistamiseen. Jos on jotain salaattia tai muuta tuoreena säilytettävää, se useimmiten maistuu joko hieman tai enemmän vanhentuneelta.
Liha useasti (kana) on pakastettua ja juurikin sitä lämmitetään mikrolla. Hieman majoneesia ja vanhentunutta salaattia mikrossa lämmitetyn kanan viereen ja tällaisesta ateriasta sitten veloitetaan 7-10 euroa. Samoin esim. hampurilaisen pihvi on usein valmiiksi pakkasessa.
Sitten on lukuisia tarinoita siitä, että hygienia on mitä on. Miksi näin? Eikö ihmisiä yksinkertaisesti kiinnosta tällaiset seikat ruokaa tilattaessa?
Hienommassakin ravintolassa pihivi otetaan pakkasesta ja käytetään mikroa, annoksen hinta on vaan 32€, eikä sisällä juomaa.
Pizzasta tulee hyvän makuista pelkällä rasvalla eli laadulla ei niinkään ole väliä kunhan on rasvaista. :)
Vierailija kirjoitti:
Pizzasta tulee hyvän makuista pelkällä rasvalla eli laadulla ei niinkään ole väliä kunhan on rasvaista. :)
Tällaisten asiakkaiden takia noita karvakäsipizzerioita on niin paljon ja pärjäävät...
Itse en niissä käy, koska en tykkää että (yleensä vielä huonolaatuista) juustoa on ylettömästi ja kaikki päällysteet tölkistä.
Saavat starttirahaa kun pistävät yrityksen pystyyn. Sitten kun ne loppuu yritys siirtyy serkkupojalle tmv joka saa taas starttirahaa yms. Se ruuista saatava raha on vaan plussaa.
Vierailija kirjoitti:
No tuo italialaissyntyisen, ruokakirjojakin kirjoittaneen Luca Platanian pizzapaikka tuskin menee tähän perus kebabpizzeria joukkoon...
Eikö virvokkeiden logoja saa mainostaa? Ja miksi muuten myisi noita pepsiä/coca colaa, ellei jonkinsortin lupa ja yhteisty olisi?
Vierailija kirjoitti:
Pizzasta tulee hyvän makuista pelkällä rasvalla eli laadulla ei niinkään ole väliä kunhan on rasvaista. :)
Suomalainen Koti Pizza on kyllä tässä rasvaisuudessa aivan ylivertainen edelläkävijä.
Juuri parhaat pizzat ja kebabit saa etnisistä paikoista. Kotipizzaa vältän, on mennyt niin huonoksi viime aikoina. Koskaan ei ole ollut salaatit tai muut mitenkään vanhan makuisia eikä muutenkaan valittamista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzasta tulee hyvän makuista pelkällä rasvalla eli laadulla ei niinkään ole väliä kunhan on rasvaista. :)
Suomalainen Koti Pizza on kyllä tässä rasvaisuudessa aivan ylivertainen edelläkävijä.
Kotipizzat ei muuten ole pizzaksi ollenkaan rasvaisia, juustoakin on aika kohtuudella. Kalorimäärät on myös aika pieniä, usein siinä 1000 kcal luokkaa per pizza, kun runsastäytteisen, paksupohjaisemman ja reilulla juustolla kuorrutetun kebabpizzerian tuotoksen voi olla tuplatkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzasta tulee hyvän makuista pelkällä rasvalla eli laadulla ei niinkään ole väliä kunhan on rasvaista. :)
Suomalainen Koti Pizza on kyllä tässä rasvaisuudessa aivan ylivertainen edelläkävijä.
Kotipizzat ei muuten ole pizzaksi ollenkaan rasvaisia, juustoakin on aika kohtuudella. Kalorimäärät on myös aika pieniä, usein siinä 1000 kcal luokkaa per pizza, kun runsastäytteisen, paksupohjaisemman ja reilulla juustolla kuorrutetun kebabpizzerian tuotoksen voi olla tuplatkin.
No kaipa se jää aika pieneksi kun se pizzakin on suunnilleen roiskeläpän kokoinen.
Noista kyllä oikeen valuu rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Saavat starttirahaa kun pistävät yrityksen pystyyn. Sitten kun ne loppuu yritys siirtyy serkkupojalle tmv joka saa taas starttirahaa yms. Se ruuista saatava raha on vaan plussaa.
Näin nämä asiat koetaan. Starttiraha ei nyt ole kummoinenkaan lisä elämään.
Vierailija kirjoitti:
Eikö virvokkeiden logoja saa mainostaa? Ja miksi muuten myisi noita pepsiä/coca colaa, ellei jonkinsortin lupa ja yhteisty olisi?
Meidän lähikebabbilassa on myös isot pepsin ja cocacolan logot. Kumpaakaan ei ole myynnissä, vaan lidlin freewayta.
Kerran näin omistajan lidlissä ostoksilla, kärrykaupalla jauhoja, juustoa, limsaa, tomaattimurskaa yms. En ymmärrä miksi? Eikö tukusta saisi paljon halvemmalla ja ravintolaan sopivampia pakkauskokoja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö virvokkeiden logoja saa mainostaa? Ja miksi muuten myisi noita pepsiä/coca colaa, ellei jonkinsortin lupa ja yhteisty olisi?
Meidän lähikebabbilassa on myös isot pepsin ja cocacolan logot. Kumpaakaan ei ole myynnissä, vaan lidlin freewayta.
Kerran näin omistajan lidlissä ostoksilla, kärrykaupalla jauhoja, juustoa, limsaa, tomaattimurskaa yms. En ymmärrä miksi? Eikö tukusta saisi paljon halvemmalla ja ravintolaan sopivampia pakkauskokoja?
Veikkaan että kaikki eivät edes tiedä tukusta.
Vierailija kirjoitti:
Luca muutti kesällä takaisin Italiaan voitettuaan tuon taikinakilpailun, on muita suunnitelmia. Toivottavasti laatu säilyy.
Puoliso tuo joskus noita pizzoja kotiin. Kuuluuko pizzan pohja olla pehmeä? Koostumuksesta tulee lähinnä mieleen rieska. En osaa sanoa mitä jauhoja, ei ainakaan täysin vaaleita vehnäjauhoja koska sitkoa ei nimeksikään. Rieska oikeastaan kuvaa parhaiten näitä joitain pizzanpohjia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö virvokkeiden logoja saa mainostaa? Ja miksi muuten myisi noita pepsiä/coca colaa, ellei jonkinsortin lupa ja yhteisty olisi?
Meidän lähikebabbilassa on myös isot pepsin ja cocacolan logot. Kumpaakaan ei ole myynnissä, vaan lidlin freewayta.
Kerran näin omistajan lidlissä ostoksilla, kärrykaupalla jauhoja, juustoa, limsaa, tomaattimurskaa yms. En ymmärrä miksi? Eikö tukusta saisi paljon halvemmalla ja ravintolaan sopivampia pakkauskokoja?
Veikkaan että kaikki eivät edes tiedä tukusta.
Ikävä kertoa, mutta Lidlissä on paljon halvempaa kuin tukussa! Siksi siellä käyvät ihan suomalaisetkin pikkukuppiloiden pitäjät.
Älä osta.