Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suolapähkinöiden tekeminen itse, vinkkejä?

Vierailija
25.07.2018 |

Itse olen kiehauttanut nopeasti suolavedessä (merisuola)kuoritut maapähkinät. Mikä on mielestäsi paras tapa suolata pähkinät? Entä paistolämpötila ja paistoaika uunissa?

Kommentit (3)

1/3 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen laittanut ihan vaan maapähkinöitä uuniin ja ripotellut ihan vähän suolaa päälle. Musta niistä tulee tällä tavalla paljon parempia, kuin tavalliset suolapähkinät. Kuorettomia maapähkinöitä on tosin aika vaikea löytää, tavan marketeissa yleensä ei ole.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
2/3 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaffepulla kirjoitti:

Mä olen laittanut ihan vaan maapähkinöitä uuniin ja ripotellut ihan vähän suolaa päälle. Musta niistä tulee tällä tavalla paljon parempia, kuin tavalliset suolapähkinät. Kuorettomia maapähkinöitä on tosin aika vaikea löytää, tavan marketeissa yleensä ei ole.

Tokmannilta löytyy kuorittua maapähkinää 1 kg pussissa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa ja vähän auringonkukkaöljyä. Paahda uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia. On hyvää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme seitsemän