Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
En ole pitkaan aikaan tehnyt lihakeittoa. Nyt lihakeitto tuli mieleeni. Mutta, mista lihasta kannattaisi tehda? Kokolihaa siis, ei jauhelihaa.
Kommentit (4)
härän häntiä ei ole kannattanut käyttää sitten 1990-luvun puolivälin, jolloin BSE:n myönnettiin leviävän ihmisiin luuytimen ja muiden hermosolujen kautta.
Sianlihasta ei KOSKAAN tehdä lihakeittoa. Haluutessaan voi sen sijaan käyttää hirveä tai lammasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
että en käytä enää mitään muuta kuin naudan sisäpaistia ja filettä. Ne ovat ainoa mureat lihat nykyään. Lihakeiton teen siis sisäpaistista
myös tosihyvä. Kunnon lihakeittoa ei kyllä kannata verrata jauhelihakeittoon vaikka tekisi paistijauhelihasta!!
Alue: Aihe vapaa
enää häränhäntiä, niistä tulee vahva liemi. Yleensä soppa tehdään naudanrinnasta, anna olla luuta mukana. Liha hautumaan pariksi tunniksi (muista kuoria liemi) mausteiden kanssa, sitten siilataan ja lihat irrotetaan paloiksi. SItten vaan muut herkut mukaan.