Missä croisantit pitää säilyttää?
Esim. ne lidlin valmiiksi paistetut. Pitäisikö ne säilyttää jääkaapissa vai huoneenlämmössä? Ostin toissapäivänä ja se on ollut ihan vain pöydällä. Onko se vielä syötävä?
Olen usein miettinyt, että pitäisikö ne säilyttää jääkaapissa kun on niin rasvaisia..?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Ei croisantteja voi säilyttää. Missään. Ne kuivuvat ja nahistuvat ja menevät ällöiksi, vaikkakaan eivät varsinaisesti pilaannu. Eli on se sun toissapäiväinen croissanttisi sillä tavalla syötävä, että et sä siitä kipeäksi tule, mutta kuten toissapäiväinen pulla, on se jo aika ankeaa verrattuna siihen, mitä se oli tuoreena.
Ainahan se tuoreena pulla ja leipä on parempaa, totta. Mutta toissapäiväinen pulla on kyllä kans hyvää. Minusta. :)
Tuo vain siis mietityttää, että joko se croisantti on pilaantunut.
Ap.
Croissantit on kyllä niitä harvoja tuotteita, joita ei oikeasti oo tehty säilyttämistä varten. Varsinaisesti pilalla ne tuskin vielä on, mutta ei ne maun puolesta syötäviäkään enää ole.
Ei croisantteja voi säilyttää. Missään. Ne kuivuvat ja nahistuvat ja menevät ällöiksi, vaikkakaan eivät varsinaisesti pilaannu. Eli on se sun toissapäiväinen croissanttisi sillä tavalla syötävä, että et sä siitä kipeäksi tule, mutta kuten toissapäiväinen pulla, on se jo aika ankeaa verrattuna siihen, mitä se oli tuoreena.