Kahviloiden tarjonta
Mitä syöt/juot useimmiten kahvilassa käydessäsi?
Tai jos olisit itse yrittäjä, mitä sinun mestassasi olisi tarjolla?
Kommentit (23)
Erikoiskahvin tai tavallisen kahvin. Ei tule nyt muuta mieleen.
Yleensä syön jotain suolaista tai salaatin ja juon tuplaespresson.
Käyn tosi harvoin, mutta silloin kun käyn, juon yleensä kaakaota ja syön esim. muffinsin.
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Kyllä ihan hienosti vois toimia, mäkin kävisin! Ja sen paikan nimi ois "Kakkula".
Teetä ja pieniä leivoksia. Myös jotain suolaisia sämpylöitä.
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Eiks kakkugallerialla ole jo käytössä vähän tuollainen, 12,5€
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Tää on jo olemassa, kakkugalleria.
Euron kahvin. Jos maksaa enemmän keitän mielummin kotona
Vierailija kirjoitti:
Erikoiskahvin
Sori, ei ole tarkoitus kettuilla, mutta tää termi on musta jo vähän kulahtanut. Espressopohjaiset kahvit on ollut Suomessa yleisiä jo liki 20 vuotta. Ei enää kovin erikoista.
Ottaen huomioon miten paljon näitä "erikoiskahveja" kahviloissa myydään, miksi kahvilat eivät panosta näiden tekemiseen ja asiakaspalveluun? Ketuttaa seistä jonossa kun edellä olevat neljä tilaavat "tuplakaputsiinonkermavaahtolla ja nopparelleilla". Siinähän sitä sitten seisotaan kun asiakaspalvelija alkaa vääntämään kahveja sillä höyryveturin kokoisella hiiiiiitaaaaallaaaaaaa kahvikoneella.
Erikoiskahveille pöytääntuonti tai normikahvin ja teen tilaajille oma kassa, kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Ottaen huomioon miten paljon näitä "erikoiskahveja" kahviloissa myydään, miksi kahvilat eivät panosta näiden tekemiseen ja asiakaspalveluun? Ketuttaa seistä jonossa kun edellä olevat neljä tilaavat "tuplakaputsiinonkermavaahtolla ja nopparelleilla". Siinähän sitä sitten seisotaan kun asiakaspalvelija alkaa vääntämään kahveja sillä höyryveturin kokoisella hiiiiiitaaaaallaaaaaaa kahvikoneella.
Erikoiskahveille pöytääntuonti tai normikahvin ja teen tilaajille oma kassa, kiitos.
Jos kahvin tekee perinteisellä kahvakoneella, kuten pitääkin, niin se kestää. Siihen kyllä voisi panostaa, että olis erikseen kahvintekijät, jotka värkkää niitä koko ajan. Joskus jossain kahvilassa olikin, mutta eiköhän tässäkin tulla taas työvoimakustannuksiin... ja lopulta henkilökunnan vähyydestä maksaa asiakas odotuksellaan...
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Turussa Gaggui-kahvilassa on kakkumaistelumenu muistaakseni 14,50 euroa. Siinä taisi olla 5 kakkupalaa, olivat tosin aika isoja.
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Capuchino :D
Kunnon haudutettua teetä. Pyssiteehen en koske. Tee ei voi olla vain nopeasti värjättyä vettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä yritys ei varmaan toimisi kauaa , mutta haluaisin paikan jossa saisi erikoiskahvin (minulla capuchino) kylkeen 5-10 pientä ( 2cmx2cm) erilaista kakkupalaa. suostuisin maksamaan noin 13-18 euroa.
Turussa Gaggui-kahvilassa on kakkumaistelumenu muistaakseni 14,50 euroa. Siinä taisi olla 5 kakkupalaa, olivat tosin aika isoja.
Gaggui on ihana!
Kahvilassa otan yleensä vihreää maustamatonta teetä ja usein suolaisen piiraspalan tai sitten Cafe Artissa Turussa Bengtskärin leivän eli ruisleivällä graavikalasta tehty mousse.
Kaipaisin lämpimiä, tilauksesta tehtyjä kolmioleipiä. Brittiläistä kello viiden tee-menyytä. Perinteistä kermakakkua niiden ainaisten juustohyydyketorttujen sijaan. Hyvää ja kuohkeaa kanelipullaa. Mustikkapiirakkaa. Itse tehtyjä karjalanpiirakoita.
Ennen kaikkea kaipaisin sitä, että tuotteet olisivat tuoreita. Eli eivöt seisseet koko päivää tai peräti useampaa päivää vitriinissä. Suomalaisten kahviloiden ongelma on se, että tuotteet ei kierrä tarpeeksi nopeasti. Miutaman tunnin vitriinissä seistyään esim leipien vihannekset nahistuvat, juusto sierettyy, jne.
Kalliissakin kahvilassa on vasta avatun jäätelöpaketin päälle isketty edellisen jäötelöpaketin jämät, sitten maksat yli 4 euroa jätskipallosta, jossa on joukossa sellaista kuivunutta nahkamaista jäätelöä... Pulla voi olla jo reunoilta kuivahtanutta tai keskeltä raakaa... Ei näin.
Vierailija kirjoitti:
Kunnon haudutettua teetä. Pyssiteehen en koske. Tee ei voi olla vain nopeasti värjättyä vettä.
Joo, ja valikoimaan edes yksi hyvälaatuinen maustamaton musta ja yksi maustamaton vihreä tee. Ei mitään liptontwiningsia vaan jostain teeliikkeestä, jossa itse maahantuodaan teelajikkeet. Ei mitään karkin tai sinisten kukkien makuisia teelajeja. Ei Earl Greytä. Vaan kunnollista, laadukasta teetä. Kiitos.
Erikoiskahvin