Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ravintola-alan huonot palkat on ainakin osittain omakin syy

Vierailija
06.02.2018 |

Miettikääpä, kyseessä todella matalapalkkainen ala. Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut uskaltaa kyllä osallistua ylityö- ja vuoronvaihtokieltoon. Sen sijaan ravintola-alalla tuskin ikinä, koska siellä ollaan totuttu olemaan niin tottelevaisia kaikenlaisia pomoja kohtaan. Sillä alalla kun juuri ylityöt, joustaminen, venyminen ja vuoron vaihtelu ihan mielivaltaisesti on ihan arkipäivää. Ja ihmiset hyväksyvät sen. Miksi?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lähdetä tähän kuka on köyhin ja kurjin, juuri siihen meitä yritetään saada. Hajoita ja hallitse.

Vierailija
2/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta miksi juuri ravintola-alalla?

Olin opiskelujen aikana töissä, enkä voinut jäädä puoleksi tunniksi oman vuoron jälkeen, koska oli kiire johonkin. Tästä minulle suututtiin ja varmaan seuraava viikko veetuiltiin ja marmatettiin, että pitäis kyllä olla joustavampi jaa kollegiaalisempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun työntekijä joustaa niin työnantaja vaatii enemmän ja enemmän. Joustolla sahaa vain omaa oksaa, ja työnantaja nauttii. Vaatimukset kuntoon myös työntekijän puolelta. Työvuorolistan mukaiset vuorot ja kunnon korvaus ylimääräisestä työstä.

Vierailija
4/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä ravintola-alalla olevat kuvittelee sen olevan tärkeämpää, kuin esimerkiksi sairaalatyö.

Vierailija
5/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi teette niitä ylitöitä?

Vierailija
6/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintola-ala on aikuisten hiekkalaatikko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palveluala on hassu sana.

Vierailija
8/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhoan ravintola-alalla vallitsevaa mielistelyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistaakseni laitoskeittäjillä ei ole lakko-oikeutta... Korjatkaa jos olen väärässä. 

Vierailija
10/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ravintola-alalla oli paremmat palkat, ulkona syöminen olis jo niin törkeen kallista että monilla se loppuis kokonaan. Ja sitten loppuis ne työpaikat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuntipalkkani on 15,48+ lisät eli lähes 3000€/kk. En pidä sitä mitenkään huonona.

Vierailija
12/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Muistaakseni laitoskeittäjillä ei ole lakko-oikeutta... Korjatkaa jos olen väärässä. 

Miks ei olisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmiset suostuu ravintolassa ylitöihin ja siihen, jos työvuorolistat ei mee oikein?

Vierailija
14/15 |
06.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se johtuu ihan siitä tosiasiasta että valtaosa ravintoloitsijoista ja esimiehistä on täysiä mulkkuja. Naiset varsinkin. Kokemusta 30 vuotta. Joo olen päällikkö minäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
10.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi alan väki on niin kiinnostumaton ja lepsu oikeuksistaan?

Sitten valitetaan kun ei se tes juurikaan parempi ole.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme yhdeksän