Onko makuaistini muuttunut, vai miksi Budabest-konvehdit maistuvat nykyään niinn karmeilta?
En ole noin kahteenkymmeneen vuoteen ostanut ja eilen päätin fiilistellä,, mutta.. HYI! :(
Kommentit (19)
Oikeesti niiden maku muuttui pari vuotta sitten. Enää ei voi syödä, vaikka ennen olivat lempisuklaitani.
Enpä ole koskaan moisia maistanut. Onko ne samantyylisiä kuin Budapestit?
Sori, oli pakko :D En vaan voi ymmärtää miten vaikeaa on kirjoittaa oikein. Kirjoitatko esim Pätkiksen Bätkis? Niinpä niin, et varmaankaan.
Mä en ole hirveän nirso herkkujen suhteen, mutta budabesteistä en ole tykänny ikinä. Yleisesti ottaen olen muuten suklaiden suhteen aika kaikkiruokainen. Oon aina ihmetelly, kun kaverille ne on jouluna ihan must juttu.
Ne valmistetaan nykyään jossain Itä-Euroopan maassa, en nyt muista onko Tsekki vai peräti Ukraina. Silloin kun ne vielä maistuivat hyviltä, ne valmistettiin Hellaksen Turun tehtailla. Alakouluni oli tehtaan vieressä, ja sieltä leijui usein koulun pihalla ihana suklaan tuoksu.
Jospa ne valmistetaankin nykyään Unkarissa?
Miksi kukaan vastaisi henkilölle, joka kirjoittaa nimen tuolla tavalla?
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole koskaan moisia maistanut. Onko ne samantyylisiä kuin Budapestit?
Sori, oli pakko :D En vaan voi ymmärtää miten vaikeaa on kirjoittaa oikein. Kirjoitatko esim Pätkiksen Bätkis? Niinpä niin, et varmaankaan.
Kiitos tästä vastauksesta. Ei tuollaisille kuin ap pitäisi kyllä vastata mitään. Aivan törkeää. Kerran jos näkee sen paketin, tietää miten se kirjoitetaan. Kun kyseessä vielä kliseekarkki, on todella törkeää kirjoittaa se nimi väärin.
Lapsena ne olivat parhaita. Nykyään vain rasvaisia.
N49
Vierailija kirjoitti:
Mä en ole hirveän nirso herkkujen suhteen, mutta budabesteistä en ole tykänny ikinä. Yleisesti ottaen olen muuten suklaiden suhteen aika kaikkiruokainen. Oon aina ihmetelly, kun kaverille ne on jouluna ihan must juttu.
Häpeä.
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljy
Palmuöljy on Perkele itse, pahan alku ja juuri!
Vierailija kirjoitti:
Ne valmistetaan nykyään jossain Itä-Euroopan maassa, en nyt muista onko Tsekki vai peräti Ukraina. Silloin kun ne vielä maistuivat hyviltä, ne valmistettiin Hellaksen Turun tehtailla. Alakouluni oli tehtaan vieressä, ja sieltä leijui usein koulun pihalla ihana suklaan tuoksu.
Ja vähän muotoviallisia sai varmaan ostaa halvalla? Ainakin muilla Huhtamäen tehtailla myytiin tehtaanmyymälässä tosi edullisesti esim. vähän kolhiintuneita Jalostajan hernekeittopurkkeja ja sinappituubeja, joissa etiketti oli mennyt vähän vinoon jne.
Oi aika entinen! ☺
Mene bubiin syömään niitä, maistuu paremmalta.
Vierailija kirjoitti:
Oikeesti niiden maku muuttui pari vuotta sitten. Enää ei voi syödä, vaikka ennen olivat lempisuklaitani.
Kyllä niiden maku muuttui jo silloin, kun "tilkkanen jalojuomaa" (mainoksen mukaan) jätettiin pois. Nyt on ilmeisesti tullut palmuöljy kuten useimpiin muihinkin suklaisiin.
On se hyvä, kun tällainenkin suklaahiiri kuin minä malttaa nykyään olla syömättä koko levyn kerralla.
Ennen Budapestit olivat hyviä, eivät ole enään. :(
(Off topic, olen nähnyt sanan prepaid kirjoitettavan brebeid, en edes viitsi yleensä lukea koko juttua kun näen tuon, ärsyttää niin paljon.)
Vierailija kirjoitti:
Mene bubiin syömään niitä, maistuu paremmalta.
Bablon kanssa. ;))
Ne on aina olleet pahoja. Just sellaisia, mitä ostetaan lahjaksi ihmisille, joista ei oikeasti pidetä, mutta kohteliaisuus syistä pitää kuitenkin antaa jotain. Aika hiton harva niitä varmaan itselleen ostaa, jos yhtään muistaa/tietää millaisia ne on.
Ohuenohuen suklaakuoren sisällä epämääräistä, mautonta rasvamähmää, jossa vähän jotain karheita sattumia.