Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Graavasin nyt jo tuoreen lohen...kai se säilyy aattoon?
Kommentit (10)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Graavattu lohi on parhaimmillaan suolausta seuraavana ja sitä seuraavana päivänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei säily ellet vedä sitä vakuumiin.
Vierailija kirjoitti:
En söis sitä enää aattona..
Sama.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei todellakaan säily. Kala pilaantuu todella nopeasti ja sen säilytyslämpötila pitäisi olla siinä kahden asteen hujakoilla. Jääkaapissasi on todennäköisesti huomattavasti lämpimämpää.
Kuin myös. Maistuu vanhalta silloin.
Alue: Aihe vapaa
No?