Pitää lopettaa kotimaisen lihan syönti
Olen tähän mennessä maksanut mielelläni lihasta, jonka uskon puhtaamaksi. Ei meidän taloudessa paljon lihaa syödä, mutta säästö se on pienikin säästö.
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Määritä puhdas liha:
Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.
Ap
En ole syönyt lihaa yli 20 vuoteen.
Kyllä syön kotimaista lihaa hyvällä ruokahalulla vaikka olen työtön. Antibioottiasioihin en ole perehtynyt. Mihin tämä aloitus liittyy? Onko kotimaisessa naudanlihassa paljonkin antibiootteja?
Lihan ongelma on se, että elukat syövät varsin surkeaa ravintoa, joka tutkimusten perusteella näkyy lopputuotteen terveellisyydessä ja lopulta ihmisenkin terveydessä. Vaan eipä tuottajaa kiinnosta yleensä kertoa, mitä eläin on syönyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Määritä puhdas liha:
Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.
Ap
Oikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä syön kotimaista lihaa hyvällä ruokahalulla vaikka olen työtön. Antibioottiasioihin en ole perehtynyt. Mihin tämä aloitus liittyy? Onko kotimaisessa naudanlihassa paljonkin antibiootteja?
Olen ymmärtänyt, että kotimainen liha olisi turvallisempaa. Vähemmän antibiootteja. Mutta aktiivimalli kannustaa kaikki työttömät ja potentiaaliset työttömät säästämään. Tässä yksi mahdollinen kohde. Toki lihaa kannattaa syödä muutenkin minimaalisesti.
Kotimaista ruokaa tai roinaa ei kuitenkaan voi enää suosia, kun pitää kiristää kukkaronnyörejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Määritä puhdas liha:
Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.
ApOikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?
Siinä, että nyt pitänee ostaa antibioottilihaa, jotta säästää. Tai ehkä tosiaan lopetan lihan syömisen täysin.
En mä lihasta osaa sanoa, niin monta vuotta olen asunut ulkomailla, että en osaa nähdä suomalaista ruokaa mitenkään ylivertaisena. Ihan mainiota ruokaa, parempaakin olen saanut muualla.
Mutta ostokset siirsin ulkomaisiin verkkokauppoihin jo joulun osalta. Niin metsä vastaa...
Vierailija kirjoitti:
Mitenkäs muut? Onko varaa ja halua tukea kotimaista? Asian voi ajatella myös niin, että kun saadaan työttömiä lisää, luodaan lisää työmahdollisuuksua kouluttajille. Hallitus kiittää.
Maanpetturit hallituksessa haluaa että kaikki tilataan ulkomailta. Miksipä käyttää suomalaisia välikäsiä paitsi jos on pakko?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Määritä puhdas liha:
Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.
Ap
Saksassa käytetään moninkertainen määrä eläinantibiootteja Suomeen verrattuna. Siitä juuri se hinnan ero muodostuu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Määritä puhdas liha:
Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.
ApOikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?
Siinä, että nyt pitänee ostaa antibioottilihaa, jotta säästää. Tai ehkä tosiaan lopetan lihan syömisen täysin.
Mistä Suomessa saa antibioottilihaa? Suoraa tilalta eikä eläinlääkäri tarkasta. Muuten sitä ei saa. Teurastamo vaatii jokaisesta erästä katkeamattoman todistusaineiston esim. kaikesta lääkinnästä, joten tuo ajatuksesi antibioottilihasta on aika lailla outo.
Mitenkäs muut? Onko varaa ja halua tukea kotimaista? Asian voi ajatella myös niin, että kun saadaan työttömiä lisää, luodaan lisää työmahdollisuuksua kouluttajille. Hallitus kiittää.