Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitää lopettaa kotimaisen lihan syönti

Vierailija
20.12.2017 |

Olen tähän mennessä maksanut mielelläni lihasta, jonka uskon puhtaamaksi. Ei meidän taloudessa paljon lihaa syödä, mutta säästö se on pienikin säästö.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitenkäs muut? Onko varaa ja halua tukea kotimaista? Asian voi ajatella myös niin, että kun saadaan työttömiä lisää, luodaan lisää työmahdollisuuksua kouluttajille. Hallitus kiittää.

Vierailija
2/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö lihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Määritä puhdas liha:

Vierailija
4/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Määritä puhdas liha:

Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.

Ap

Vierailija
5/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole syönyt lihaa yli 20 vuoteen.

Vierailija
6/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä syön kotimaista lihaa hyvällä ruokahalulla vaikka olen työtön. Antibioottiasioihin en ole perehtynyt. Mihin tämä aloitus liittyy? Onko kotimaisessa naudanlihassa paljonkin antibiootteja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan ongelma on se, että elukat syövät varsin surkeaa ravintoa, joka tutkimusten perusteella näkyy lopputuotteen terveellisyydessä ja lopulta ihmisenkin terveydessä. Vaan eipä tuottajaa kiinnosta yleensä kertoa, mitä eläin on syönyt.

Vierailija
8/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Määritä puhdas liha:

Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.

Ap

Oikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä syön kotimaista lihaa hyvällä ruokahalulla vaikka olen työtön. Antibioottiasioihin en ole perehtynyt. Mihin tämä aloitus liittyy? Onko kotimaisessa naudanlihassa paljonkin antibiootteja?

Olen ymmärtänyt, että kotimainen liha olisi turvallisempaa. Vähemmän antibiootteja. Mutta aktiivimalli kannustaa kaikki työttömät ja potentiaaliset työttömät säästämään. Tässä yksi mahdollinen kohde. Toki lihaa kannattaa syödä muutenkin minimaalisesti.

Kotimaista ruokaa tai roinaa ei kuitenkaan voi enää suosia, kun pitää kiristää kukkaronnyörejä.

Vierailija
10/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Määritä puhdas liha:

Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.

Ap

Oikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?

Siinä, että nyt pitänee ostaa antibioottilihaa, jotta säästää. Tai ehkä tosiaan lopetan lihan syömisen täysin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mä lihasta osaa sanoa, niin monta vuotta olen asunut ulkomailla, että en osaa nähdä suomalaista ruokaa mitenkään ylivertaisena. Ihan mainiota ruokaa, parempaakin olen saanut muualla.

Mutta ostokset siirsin ulkomaisiin verkkokauppoihin jo joulun osalta. Niin metsä vastaa...

Vierailija
12/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitenkäs muut? Onko varaa ja halua tukea kotimaista? Asian voi ajatella myös niin, että kun saadaan työttömiä lisää, luodaan lisää työmahdollisuuksua kouluttajille. Hallitus kiittää.

Maanpetturit hallituksessa haluaa että kaikki tilataan ulkomailta. Miksipä käyttää suomalaisia välikäsiä paitsi jos on pakko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Määritä puhdas liha:

Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.

Ap

Saksassa käytetään moninkertainen määrä eläinantibiootteja Suomeen verrattuna. Siitä juuri se hinnan ero muodostuu.

Vierailija
14/14 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Määritä puhdas liha:

Olen ajatellut, että kotimainen liha olisi antibioottivapaampaa kuin vaikka saksalainen, jota monesti saisi halvemmalla.

Ap

Oikein olet ajatellut, missä siis on ongelma?

Siinä, että nyt pitänee ostaa antibioottilihaa, jotta säästää. Tai ehkä tosiaan lopetan lihan syömisen täysin.

Mistä Suomessa saa antibioottilihaa? Suoraa tilalta eikä eläinlääkäri tarkasta. Muuten sitä ei saa. Teurastamo vaatii jokaisesta erästä katkeamattoman todistusaineiston esim. kaikesta lääkinnästä, joten tuo ajatuksesi antibioottilihasta on aika lailla outo.