miten voi olla mahdollista etteivät ihmiset osaa keittää puuroa?
Eivät osaa ja sitten polttavat pohjaan!
Eikö järki sano että levyä pitää pienentää ja puuroa sekoitetaan??
Kommentit (33)
Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.
Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.
Vierailija kirjoitti:
Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.
Jos sinä käytät mikroa, se ei tarkoita, että kaikki käyttävät.
Vierailija kirjoitti:
Keittävät rasvattomaan maitoon, siksi palaa pohjaan. Totta kyllä tuokin, että lämpötila on liian korkea.
Uskomatonta.
Vierailija kirjoitti:
Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.
Hyi. Ei se ole oikeaa puuroa.
Eihän kaikki osaa keittää edes vettä ;)
Vierailija kirjoitti:
Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.
Esim. normaaleja hiutalepuuroja haudutella. Ellei sitten normaalia keittoaikaa sano haudutukseksi.
Olen kotitalousopettaja. Seitsemäsluokkaisia pitää muistuttaa joka kerta kun jotain keitetään tai paistetaan, että mitä pitää muistaa. Ja se on juurikin se lämmön säätely. Seitsemäsluokkalaisten välillä on isoja eroja keittiössä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.
Esim. normaaleja hiutalepuuroja haudutella. Ellei sitten normaalia keittoaikaa sano haudutukseksi.
Siis "ei" hiutalepuuroja haudutella.
Heillä ei ole 5 tai 10-senttisiä kotona, kolikot laitetaan levyn ja kattilan väliin siinä vaiheessa, kun esim. riisipuuroon lisätty maito on kiehahtanut ja nappula käännetty ykkös- tai kakkosasentoon, puuroa hämmennellään silloin tällöin.
Voi laittaa myös haududusritilän levyn ja kattilan väliin.
Kattilaksi suosittelen paksupohjaista teräskattilaa, itse käytän mehumaijan 4 litran kattilaa.
Hyvänen aika. Esim.. mannapuuroa ei keitellä kutosella, vain alussa että vesi kiehuu.
Sitten levy pienelle ja koko ajan hämmentäen.
Lopuksi puuro valmistuu hautuen.
Maito lisätään lopussa.
Mulla ei koskaan pala pohjaan.
Huvittavaa lukea teidän kommentteja ja todeta, että amatöörit eivät osaa yhtään mitään!!
T: alan Ammattilainen
Vierailija kirjoitti:
Huvittavaa lukea teidän kommentteja ja todeta, että amatöörit eivät osaa yhtään mitään!!
T: alan Ammattilainen
Maailman helpointa on keittää puuroa.
Ap
No enpä ole tuota taitoa tarvinnut, vaikka muuten laitan paljon ruokaa. Mutta tuskin puuron keittäminen kovin vaikeaa voi olla.
Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?
Vierailija kirjoitti:
Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?
Kirjaimellista keittiöpsykologiaa :D
Vierailija kirjoitti:
Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?
Hups! kymmenen vuotta olen naudanlihapihvejä koittanut paistaa mutta on vaan sitkeää , hups missä vika?
Olisiko vika siinä ettet ole kuunnellut kun sinulle on koitettu selittää!
Siksi en keitäkään, vaan työnnän ainekset vuoassa illalla puuhellan uuniin ja otan aamulla valmiin puuron ulos :)
Vierailija kirjoitti:
Heillä ei ole 5 tai 10-senttisiä kotona, kolikot laitetaan levyn ja kattilan väliin siinä vaiheessa, kun esim. riisipuuroon lisätty maito on kiehahtanut ja nappula käännetty ykkös- tai kakkosasentoon, puuroa hämmennellään silloin tällöin.
Voi laittaa myös haududusritilän levyn ja kattilan väliin.
Kattilaksi suosittelen paksupohjaista teräskattilaa, itse käytän mehumaijan 4 litran kattilaa.
Haudekattila on keksitty aikoja sitten.
Keittävät rasvattomaan maitoon, siksi palaa pohjaan. Totta kyllä tuokin, että lämpötila on liian korkea.