Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

miksi merisuola maistuu paremmalel pihvissä kuin normaalisuola?

arkkipiispaZimbabwe
27.11.2017 |

this is truth you people!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oln ihmetellyt ihan samaa...eri mineraalit. Himalajan pinkki se vasta kruunaakin pihvin!

Vierailija
2/5 |
27.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se maistuu paremmalta ihan muuten vaankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jodioitu (tai Pan-suola) maistuu pahalle.

Vierailija
4/5 |
27.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska rakeet ovat suurempia ja niiden maun erottaa silloin paremmin eläimen mausta.

Vierailija
5/5 |
28.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se maistuu paremmalta ihan muuten vaankin.

Johtuen sen aitoudesta, koska se on prosessoimaton. Kaikki mineraalit ovat tallessa ,eikä sitä ole valkaistu!