Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokia valmistatte peruna-sipulisekoituksesta?

Vierailija
30.10.2017 |

?

Kommentit (51)

Vierailija
1/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä sitä lainkaan.

Vierailija
2/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savukinkkusuikaleita, ruokakerma ja peruna-sipuli -sekoitus, kaikki sekaisin uunivuokaan ja 200c ja n.tunti. Helppo kinkkukiusaus on valmis :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo monesti käyttänyt, mutta joskus olen tehnyt kikhernekiusausta chocochilin ohjeen mukaan. Todellista laiskan/kiireisen päivän ruokaa, tosin uunissa täytyy pitää melkein tunti.

https://chocochili.net/2015/04/kikhernekiusaus/

Vierailija
4/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupan valmista en ole käyttänyt vuosiin. Itse kuorin ja suikaloin kiusauksiin. Kerran kun viitsii vaivan nähdä niin ei tule enää pakastettua käytettyä. Niin paljon parempaa tuore.

Vierailija
5/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin huonosti eivät asiani ole, etten jaksaisi ostaa perunoita ja sipuleita ja silputa niitä ihan itse. Mutta minä olenkin sellainen kummajainen, joka leikkaa leivästä ja juustosta viipaleita ja yleensäkin ostaa tuotteita, joita ei ole valmiiksi pureskeltu ja melkein nieltykin.

Vierailija
6/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laatikkosafkoja.  lisään sekaan kermaa ja lohta + jotain vihannesta. Tai lohen tilalla meetvurstia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus tulee tehtyä kinkkukiusausta. Nopea ja helppo arkeen. Muuhun en ole keksinyt käyttöä.

Vierailija
8/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuota sekoitusta, kylmäsavulohta, mausteet ja purkki kermaa.... maailman nopein kalakiusaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmista en ole käyttänyt vuosiin. Itse kuorin ja suikaloin kiusauksiin. Kerran kun viitsii vaivan nähdä niin ei tule enää pakastettua käytettyä. Niin paljon parempaa tuore.

Riippuu ihan vuodenajasta. Esim. talvella-keväällä pakasteissa on enemmän ravintoarvoa, ei ne perunat ja sipulit tuoreita ole kuin osan aikaa vuodesta.

Vierailija
10/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä saa hyvät kermaperunat. Valkosipuli ja kermat vaan messiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kaikkea mahdollista olen sotkenut niiden kanssa, broilerisuikaleita, kalaa, sieniä. Ei toki kaikkea samalla kertaa ;)

Vierailija
12/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkkukiusaus, salamikiusaus, kasviskiusaus, broilerkiusaus...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin huonosti eivät asiani ole, etten jaksaisi ostaa perunoita ja sipuleita ja silputa niitä ihan itse. Mutta minä olenkin sellainen kummajainen, joka leikkaa leivästä ja juustosta viipaleita ja yleensäkin ostaa tuotteita, joita ei ole valmiiksi pureskeltu ja melkein nieltykin.

Sanotaan vaikka näin, että vaikka olen nuori ihminen kärsin valitettavasti reuman sukuisesta sairaudesta. Tästä syystä aina välillä on erityisesti peukalon nivelet kipeät. Siinä vaiheessa se valmiiksi siivitettu leipä ja juusto on päivän pelastus. Myöskään siinä vaiheessa ei tule mieleenkään alkaa pilkkoa ja kuoria perunoita. Minulla on myös kaveri joka saa ihottumaa käsiin kun yrittää käsitellä raakaa perunaa. Myös hänelle nuo pn helpotus kun tekee laatikkoruokia

Vierailija
14/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiusauksia: Kerman lisäksi broileria, kinkkua, tonnikalaa tai lohta, mausteita ja toisinaan vielä kasviksia. Uunissa yleensä 2h.

Nyyttejä: Folion/filotaikinan sisään lisäksi tuorejuustoa, kinkkua tai pekonia ja vähän mausteita. Uuniin tai grilliin.

Keittoon, vielä pussi pakastekeittojuureksia ja pakastekalapaloja niin ei tarvita mitään tuoretta, ei kuorimista tai pilkkomista! Vettä ja liemikuutio, keitä kypsäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itseni suurinta herkkuruokaa on janssoninkiusaus.

Muut ei meillä syö eli jäänyt vähiin tekeminen, mutta helppo kunnostaa janssonin fileet jne

Ja joo tiedän mätää kalaa..

Vierailija
16/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin huonosti eivät asiani ole, etten jaksaisi ostaa perunoita ja sipuleita ja silputa niitä ihan itse. Mutta minä olenkin sellainen kummajainen, joka leikkaa leivästä ja juustosta viipaleita ja yleensäkin ostaa tuotteita, joita ei ole valmiiksi pureskeltu ja melkein nieltykin.

Ae että oot aheruus..

Mietin vaan kun neljältä pääsen töistä, puoli viis olen kotona ja alan niitä perunoita ja sipuleita kuoria ja pilkkoa, että moneltahan meillä ruoka ois valmis 🤔🤔

Taidan kuitenki käyttää arkena vähän noita pussijuttuja.

Vierailija
17/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmista en ole käyttänyt vuosiin. Itse kuorin ja suikaloin kiusauksiin. Kerran kun viitsii vaivan nähdä niin ei tule enää pakastettua käytettyä. Niin paljon parempaa tuore.

Riippuu ihan vuodenajasta. Esim. talvella-keväällä pakasteissa on enemmän ravintoarvoa, ei ne perunat ja sipulit tuoreita ole kuin osan aikaa vuodesta.

Ihan maun perusteella viitsin nähdä vaivan. Ravintoa ei perunassa ja sipulissa kovin ole.

Vierailija
18/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin huonosti eivät asiani ole, etten jaksaisi ostaa perunoita ja sipuleita ja silputa niitä ihan itse. Mutta minä olenkin sellainen kummajainen, joka leikkaa leivästä ja juustosta viipaleita ja yleensäkin ostaa tuotteita, joita ei ole valmiiksi pureskeltu ja melkein nieltykin.

Sanotaan vaikka näin, että vaikka olen nuori ihminen kärsin valitettavasti reuman sukuisesta sairaudesta. Tästä syystä aina välillä on erityisesti peukalon nivelet kipeät. Siinä vaiheessa se valmiiksi siivitettu leipä ja juusto on päivän pelastus. Myöskään siinä vaiheessa ei tule mieleenkään alkaa pilkkoa ja kuoria perunoita. Minulla on myös kaveri joka saa ihottumaa käsiin kun yrittää käsitellä raakaa perunaa. Myös hänelle nuo pn helpotus kun tekee laatikkoruokia

Kuorin aina perunat kertakäyttöhanskojen kera.

Ja koneella helppo suikaloida

Vierailija
19/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

?

Janssonin kiusausta teen usein:

- voitele vuoka, lado pohja täyteen peruna-sipuliseosta.

- avaa anjovispurkki ja viipaloi anjovis pieniksi paloiksi.

- heittele pieni määrä pieniä anjovispaloja ensimmäisen kerroksen päälle.

- lado uusi kerros ja peruna-sipuleita ja heittele loput anjovispalat sinne tänne.

- kolmannen kerroksen päälle kaada kokonaan anjovisliemi ja 2 dl kermaa, sekoita vähän ja laita uuniin paistumaan.

- mitään muita mausteita et välttämättä tarvitse, älä ainakaan lisää suolaa, sillä anjovikset ovat tosi suolaisia.

Vierailija
20/51 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihakiusausta! Vielä kun tekee siitä mehevää kermalla sekä kuorruttaa juustolla niin on todella hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kuusi