Becel Avocado-lime levite, keksikää minkä kanssa
sitä voi syödä? Leivällä ihan kamalaa, enkä raaski heittää roskiinkaan melkein täyttä rasiaa...
Kommentit (10)
En keksinyt :/ leivän päällä söin sen väkisin.. En uskaltanu laittaa ruokaan jos se ois sieltäkin puskenu läpi.
Täydellistä! Tekisi mieli lusikoida suoraan purkista.
Ostin alkuviikosta rasian kyseistä levitettä, mutta eihän sitä voi käytää todella ällöttävn makunsa vuoksi. Miksi ihmeessä tämmöistä moskaa valmistetaan koska maistuu eltaantuneelle rasvalle.
Minäkään en keksinyt mitään hyvää käyttökohdetta. Vähän sain kulutettua esim. laittamalla nokareen kvinoan päälle (yleensä laitan voita) ja ihan syötävää oli. Johonkin kalan paistoon/päälle olisi ehkä voinut toimia myös mutta minä lahjoitin purkin eteenpäin. Oli yllättävän voimakkaan makuista, ennemminkin kuin joku maustevoi leivän päällislevitteen sijaan.
Huhhuh. Kamalaa. Väkisin yritetty syödä. Neljännes rasiallisesta mennyt. Parasta ennen -päiväys umpeutui. Laitettiin sekajätteeseen, jossa siitä lopulta saadaan energiaa koleaa toukokuuta lämmittämään.
Minä laitoin sen suosiolla roskiin.
En ole maistanut, mutta avokadoa syön paahdetun ruisleivän päällä ja puristan päälle sitruunaa + suola ja pippuri. Ja kirsikkatomaatteja/paprikaa. Luulisi menevän näin se levitekin.
Ei voi syödä minkään kanssa. Korkeintaan ketjurasvaksi, ja siihenkin huonosti sopiva.
Vierailija kirjoitti:
En ole maistanut, mutta avokadoa syön paahdetun ruisleivän päällä ja puristan päälle sitruunaa + suola ja pippuri. Ja kirsikkatomaatteja/paprikaa. Luulisi menevän näin se levitekin.
Ei ole todellakaan sama asia kuin avokado+sitruuna. Minäkin ostin koska harrastan samaa yhdistelmää ja ajattelin Jes! Molemmat samassa rasiassa, Nam! . Sitä hirveää makua ei voi edes kuvailla. Pitää maistaa itse ja tuhlata se muutama euroa. Kuka on oikeasti laskenut tuon markkinoille?
Sama ongelma. Ehkä voisi käyttää jonkin ruoan paistoon?