Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käytättekö homogenoimattomia maitotuotteita?

Vierailija
05.08.2017 |

Ovatko parempia kuin homogenoidut? Miten ero ilmenee?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän vain heterogenoimattomia tuotteita. Joissakin harvoissa käy bigenoimattomat.

Vierailija
2/5 |
05.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä siinä ole paljon muuta eroa kuin että rasvan voi havaita siinä maidossa. Keittäessä homogenoimatonta maitoa rasva näkyy maidon pinnalla kellertävinä pisaroina ja kahviin kaataessa näkyy vaaleita "saarekkeita" eli rasvaa. Ei siis tarkoita, että maito olisi pilalla. Maussa en huomaa mitään massiivista eroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän vain heterogenoimattomia tuotteita. Joissakin harvoissa käy bigenoimattomat.

Siis vähäx hauska ja nokkela kommentti.

Not.

Vierailija
4/5 |
05.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep. Ovat usein luomua. Muuten laktoosi-intolerantti mieheni pystyy jostain syystä juomaan homogenisoimattomia maitotuotteita.

Vierailija
5/5 |
05.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jep. Ovat usein luomua. Muuten laktoosi-intolerantti mieheni pystyy jostain syystä juomaan homogenisoimattomia maitotuotteita.

Minulla taas ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta "tavallinen" maito aiheuttaa mahakipuja. Noita luomu-maitoja voin käyttää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kolme