Lue keskustelun säännöt.
Mitä eroa on kuohukermalla ja vispikermalla?
Kommentit (8)
Toista ei saa käyttää kuumiin, lisätään vain ihan ruuan ollessa valmis. Muistaakseni vispikerma.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Ne on käsitelty eri tavalla? Kuohukerma vaahdottuu äkkiä, mutta vispikerma ei.
Muistin että se oli päinvastoin.
Vispikermasta tehty vaahto on kestävämpää.
Kuohukerma on vähemmän käsiteltyä. Käytä siis aina kuohukermaa - älä koskaan vispikermaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vispikerma ainakin maistuu kauhealle jossain kastikkeen joukossa, sitä vain jälkkäreihin.
Tässä ajassa olisit jo vähintäänkin kymmenen kertaa ehtinyt tämänkin askarruttavan faktan googlettaa 😂👍
Ne on käsitelty eri tavalla? Kuohukerma vaahdottuu äkkiä, mutta vispikerma ei.