Parhaat täytteet omatekoisen pitsan päälle????
Kommentit (22)
ketsuppia, hn sinistä lenkkiä ja aurajuustoa. nuo on perusraaka-aineet. lisäksi voi laittaa muitakin aineita.
No aloitat ananaista ja lähdet siitä rakentamaan.
Tehdään itse kastike. Tuore tomaatti, tomaattipyree, valkosipuli ja basilika, oliviöljy.
Hyvää kinkkua, tomaattia, mozzarellaa
Tai
Ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa paistamisen jälkeen
Tomasttikastiketta
Juustiraaste
Parmankinkkua
Artisokansydämiä
Mozzarellaa
Tomaattikastiketta ja juustoa. Sitten vaan kaikkea sitä, mitä sattuu kaapista löytymään.
Pitsa on tapa hyödyntää jämät.
Mutta jos oikein haluan herkutella, niin tonnikalaa ja mozzarellaa, punasipulia ja valkosipulia.
Tomaattikastiketta (mutti-pizzasauce on Ok), kunnolla tuoretta mozzarellaa ohuina viipaleina, mustia oliiveja. Paista. Lisää oregano.
Laita paistetun pizzan päälle ilmakuivattua kinkkua, reilusti rucolaa ja loraus oliiviöljyä. Lopuksi kierros mustapippurimyllystä.
Jauheliha ja ananas.
Ja sitten varmaan tarvitaan jotain perusjuttuja kuten tomaattimurskaa tai vastaavaa sekä juustoa.
1) Hyvää tonnikalaa, kapriksia, kirsikkatomaattia. Lisäksi oreganoa ja chili-valkosipuliöljyä.
2) Valkoinen pizza, jossa kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä, rucolaa ja chili-valkosipuliöljyä.
Sika-nautasäilykettä (Tulip) karkeana raasteena ja ananasmurskaa. Valkosipulia pohjaan ja päällysteeseen sekä oreganoa.
Vuohenjuusto ja tonnikala
Salami ja banaani (yllättävän hyvä yhdistelmä)
Runsaasti oreganoa
Kesäkurpitsasta ohuita viipaleita, oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria ja juustoa. Nami. Ei uskoisi kuinka hyvä tulee.
Itsetehdyssä pizzassa on aina itsetehty hyväntomaattikastike, tomaattiviipaleita, tulisesti maustettua jauhelihaa, oliiveja, auraa ja runsaasti juustoa.
Tomaattikastiketta, mozzarellaraastetta, tonnikalaa öljyssä(vaalea, fileistä),tuoretta basilikaa, valkosipulia ja juustoraastetta.
Hyi olkoon nämä suomalaisten ketsupilla kuorrutetut vetiset mättöpitsat jotka tursuavat säilykkeitä (tomaattimurska, ananas, tonnikala) ja siihen kumijuustoraastetta päälle...
Panostaisin siihen että juusto on juustoa, tomaatti tomaattia ja liha kunnon lihaa eikä ainakaan vakuumijauhemössöä.
Vähäkin voi olla hyvää kun raaka-aineet kunnossa!
Vierailija kirjoitti:
ketsuppia, hn sinistä lenkkiä ja aurajuustoa. nuo on perusraaka-aineet. lisäksi voi laittaa muitakin aineita.
Tulee muuten makkarasta ja ketsupistakin hyvää. No, pohjan teen silloin hiukan paksumman joten onko sitten pitsa vai piirakka...
Itse laitan artisokansydämiä, aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa, pinjansiemeniä ja rucolaa.
Raakaa makaronia, munuaisviipaleita, viikunoita ja kenkälankkia.
Vierailija kirjoitti:
Hyi olkoon nämä suomalaisten ketsupilla kuorrutetut vetiset mättöpitsat jotka tursuavat säilykkeitä (tomaattimurska, ananas, tonnikala) ja siihen kumijuustoraastetta päälle...
Panostaisin siihen että juusto on juustoa, tomaatti tomaattia ja liha kunnon lihaa eikä ainakaan vakuumijauhemössöä.
Vähäkin voi olla hyvää kun raaka-aineet kunnossa!
Jauhelihaa en ymmärrä pizzassa ollenkaan. Se on kuivaa, kovaa ja mautonta, mutta varmaan turvallista, jos sitä syö muutenkin melkein joka päivä...
Olen varmaan tylsä mutta pistän mutti tomaattimurskaa, hyvää tonnikalaa öljyssä, katkarapuja, fetaa ja ananasta. Joskus vielä kirsikkatomaattia.