Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paljonko ravintoloissa kertyy hävikkiä arviolta yhteensä vuositasolla?

Vierailija
18.06.2017 |

Kuinka sen syntymistä voitaisiin pienentää?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokonaisudessaan kotitaloudet, ravitsemuspalvelut sekä kaupat tuottavat EU ssa ruokahävikkiä noin 88 miljoonaa tonnia vuositasolla. Euroissa se tarkoittaa 143 miljardia euroa.

ap

Vierailija
2/2 |
18.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salista keittiöön palautuvasta ruoasta voidaan tehdä pyttipannua ja majoneesisalaatteja, niin ruokahävikki saadaan lähelle nollaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi