Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä ihme juustokakuissa viehättää, eivät maistu miltään

Vierailija
01.06.2017 |

mauttomia, valjuja ja muka niiin herkullisia. Kuiviakin ovat.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh? Mun ainakin maistuvat. Eivätkä ole kuivia.

Vierailija
2/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minua kanssa ärsyttää tämä juustokakkuvillitys. Olen hyviäkin juustokakkuja kyllä maistanut, mutta yleensä ne ovat aina etenkin leipomosta tilattuina sellaisia samanlaisia, päällä mangososeesta tehty kiille ja kakkuosio vaniljatuorejuustoa. Namnam, ehkä ekan kerran jälkeen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakut ovat parasta mitä on. Mutta huom. olen itsekin maistanut halpisjuustokakkua, joka ei ole maistunut yhtään miltään. On siis olemassa vedätysjuustokakkuja, jotka eivät oikeasti maistu juustokakulle. Panosta kerran laatukonditorian juustokakkuun, niin ymmärrät.

Vierailija
4/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopeta tupakan poltto, niin makuaisti paranee.

Vierailija
5/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta en tiesä mutta se koostumus. Hyi🤢

Vierailija
6/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ylimakeat liivatelimakasat keksipohjakakut ei oo kummosia. Mutta uunijuustokakku on ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa ja sokeria.

Vierailija
8/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkajuustokakku, jossa päällä kokonaisia mansikoita. Pakastettuna ostettu ja valmiiksi viipaloitu.

On kuule hyvää kevät- ja kesäkakkua äitienpäiväksi tai juhannukseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakkua ei ole mikään pakko pilata liivatteella kumimaiseksi köntäksi, vastoin yleistä luuloa.

Minä en koskaan käytä liivatetta ja omatekemäni juustokakku on tähän mennessä ainoa josta olen tykännyt.

Vierailija
10/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon piknikillä taistellut yhden juustokakun kanssa. Pohja oli kivikova ja päällä hylly muka mansikanmakuinen ameeba. Puskaan lensi kakkara kun muut meni rantaan ottaan ihkuja selfieitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
11/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kyllä tykkään juustokakuista. En esanssisista vaan niistä, joiden valmistamiseen on käytetty aitoja raaka-aineita.

Sokerimassakakut taas ovat mun mielestä...no, ei niin maistuvia. Täytekakuista tykkään eniten ns. retrokakuista (kermakuorrutus + koristelu marjoista, hedelmistä, kinuskikuorrutuksella...)

Vierailija
12/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cheece Cace Factory, nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
13/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näköjään jakaa mielipiteet! :D 

Itse tykkään kyllä. Tosin tykkään ihan tavallisista kermakakuistakin.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
14/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla tulee aina kumma olo näistä, joihin laitetaan keskinmuruita pohja. Ehtoo ja puistattaa, hyi.

Ja huvittaa, kun kakussa on sitä mössöä jota juustoksikin kutsutaan, hyi olkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rasvaa ja sokeria.

No älä syö kakkua, jos et halua rasvaa ja sokeria.

Vierailija
16/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään oikeista juustokakuista, niistä joissa on reilusti rasvaisen tuorejuuston ja kermavaahdon seosta keksipohjalla. Samettisen pehmeää ja syntisen hyvää. Hyvin hyytyy ja pysyy koossa.

En tykkää niistä liivatepommeista, joita juustokakuiksi nimitetään ja joissa joskus on kaikkea muuta paitsi sitä itse juustoa. Monessa kahvipöydössä jätän suosiolla kakun väliin, jos se tutisee.

17/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään just nimenomaan siitä tutinasta.

Eniten juustokakuissa häiritsee se pohja. Joko se on kivikova levy josta täyte irtoaa laattana, tai murenevaa kuivaa purua. Onnistuneita juustokakun pohjia tulee harvoin vastaan.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
18/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en pidä uunissa käyneistä juustokakuista. Yleensä vaalean keksipohjan päällä vaalea sotku, joka on hyytynyt uunissa ja saanut vaaleanruskean värin pintaansa. Niin mitäänsanomattoman makuista!

Niistä liivatteella hyydytetyistä taas pidän joistakin. Riippuu mausta. Itse teen ainoastaan mariannesuklaahyydykekakkua, joka on aivan ihanan makuista. Ei olekaan tullut tehtyä pitkiin aikoihin, pitäisiköhän viikonloppuna... :p

Vierailija
19/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakut ovat aivan parhaita, miten niin mauttomia? Omasta mielestäni tavallinen kermakakku on tylsä ja ankea.

Vierailija
20/20 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai. Minusta päinvastoin. Enemmänhän tuorejuusto/rahka maistuu kuin sokerikakkupohja. Ja sokerikakku on kuivempikin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi yhdeksän