Lue keskustelun säännöt.
Mistä joillain on sellainen käsitys ettei keitetyissä kasviksissa ole vitamiineja?
27.04.2017 |
Eikö nuo tuollaiset jutut ole todettu höpöhöpöksi jo aikoja sitten. Samoin kuin ne että mikro tuhoaa kaikki vitamiinit ja ravintoaineet. Miten jotkut voi edelleen uskoa niihin?
Kommentit (4)
Kuumentaminen vähentää c-vitamiinia
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=skr00…
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No esimerkiksi täältä: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=skr00… tai ala-asteelta :)
Höyryttämällä vitamiinit ei karkaa keitinveteen. Kasvikset on hyvä syödä rasvan kanssa, näin niistä saa kaiken ravinnon.
Kyllä vesiliukoiset vitamiinit pakenee siihen keitinveteen. Ei toki kaikki, mutta osa.