Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kauan juustolenkkiä pidetään uunissa?

Kertokaa
27.03.2017 |

Onko silloin valmista kun alkaa juustomälli valua sisältä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
27.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustomälli. No yäk nyt!

Vierailija
2/4 |
27.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt en enää syö lenkkiä ikinä!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
27.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu millaisesta makkarasta tykkää, itselle pitäisi olla aika ruskeaksi paistunut.

Vierailija
4/4 |
27.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee valmiiksi nopeammin jos sitä liikkuttelee sisään ja ulos uunista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi