Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kolme viikkoa parasta ennen päiväyksen jälkeisiä maitorahkoja, uskaltaako käyttää?

Vierailija
22.03.2017 |

Esim leivonnassa tai ruoanlaitossa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista ja maista. Hapanmaitotuotteet säilyvät hyvin, varmaan voi käyttää.

Vierailija
2/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ääntä kohti vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on ollut suljetussa purkissa, eikä näy hometta, niin maistelun jälkeen voi syödä. Mun mies on sellainen, että ei anna heittää roskiin ja syö jos joskus jää kaappiin vanhentuneita tuotteita. Ei ole sairastunut.

Vierailija
4/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti! Joo tietty hajun ja maun pitää olla normit.

Ap

Vierailija
5/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luultavasti hyvää kuten edellä sanottu. Itse vedin just aamupalaksi rahkavälipalan, mutta se ei ollu menny kuin 11 pv yli. Vielä ollaan hengissä ja hanurista tulee parhaillaan ihan kiinteää tavaraa 😂

Vierailija
6/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei noissa hapanmaitotuotteissa päiväyksellä ole merkitystä. Pilaantuneen tuotteen kyllä huomaa aistinvaraisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Haista ja maista. Hapanmaitotuotteet säilyvät hyvin, varmaan voi käyttää.

Niin just, mikä siinä on niin vaikeaa aistinvaraisesti tutkia itse. Kyselee täällä asiasta. Mistä vit*sta kukaan täällä voi tietää, kun ei näe, haista, tai pääse maistamaan tuotetta? 

Vierailija
8/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin heitin aamupirtelöön 11.3. Päiväyksen maitorahkan. Hyvää oli.

Ei ne mee mikskään.