Kolme viikkoa parasta ennen päiväyksen jälkeisiä maitorahkoja, uskaltaako käyttää?
Kommentit (8)
Jos on ollut suljetussa purkissa, eikä näy hometta, niin maistelun jälkeen voi syödä. Mun mies on sellainen, että ei anna heittää roskiin ja syö jos joskus jää kaappiin vanhentuneita tuotteita. Ei ole sairastunut.
Kiitti! Joo tietty hajun ja maun pitää olla normit.
Ap
Luultavasti hyvää kuten edellä sanottu. Itse vedin just aamupalaksi rahkavälipalan, mutta se ei ollu menny kuin 11 pv yli. Vielä ollaan hengissä ja hanurista tulee parhaillaan ihan kiinteää tavaraa 😂
Ei noissa hapanmaitotuotteissa päiväyksellä ole merkitystä. Pilaantuneen tuotteen kyllä huomaa aistinvaraisesti.
Vierailija kirjoitti:
Haista ja maista. Hapanmaitotuotteet säilyvät hyvin, varmaan voi käyttää.
Niin just, mikä siinä on niin vaikeaa aistinvaraisesti tutkia itse. Kyselee täällä asiasta. Mistä vit*sta kukaan täällä voi tietää, kun ei näe, haista, tai pääse maistamaan tuotetta?
Mäkin heitin aamupirtelöön 11.3. Päiväyksen maitorahkan. Hyvää oli.
Ei ne mee mikskään.
Haista ja maista. Hapanmaitotuotteet säilyvät hyvin, varmaan voi käyttää.