Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten sovittaisin parsakaalin ja pastan samaan ateriaan?

Vierailija
17.02.2017 |

Tekisi mieli spagettia mutta olisi yksi parsakaalin puolikaskin joka pitäisi syödä pian pois. Hyvää parsakaalipastareseptiä kellään?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytä parsakaali ja tarjoa lisukkeena. Tai tee jonkinlainen kermakastike, jonka joukkoon laitat tuon parsakaalin melko pieneksi murustettuna. Päälle hyvää juustoa raastettuna.

Vierailija
2/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko pestoa? Makaronia, parsakaalta, pestoa ja mitä sattuu löytymään. Fetaa, lihapullia, papuja tai kikherneitä, kananmunaa, omenaa tai viinirypäleitä, tomaattia, paprikaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää helppoa tulee kun laitat parsakaalin paloiksi. Laitat pannulle öljyä ja paistelet parsakaali, sipulia ja vaikka broileria pannulla jonkin aikaa. Sitten joukkoon vaikka sitruunan kuorta ja sitruunamehua ja avocado sopii myös mukaan. Tarjoat pastan kanssa ja päälle mielellään rucolaa ja parmesanilastuja tai raastetta.

Toinen vaihtoehto on että laitat sipulin ja parsan kanssa kermaa ja tarjoat pastan kanssa.

Suolaa ja pippuria mausteeksi.

Vierailija
4/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan niin että samalla kun keität pastan, pilkot pieneksi ja kiehautat parsan. Parsa saa siis jäädä reilusti al denteksi, jonka jälkeen heität parsat kuumalle pannulle ja pyörittelet niitä siinä kunnes saavat vähän väriä. Sitten heität valmiin pastan parsojen päälle, sekoitat ja rouhit myllystä suolaa päälle. On todella hyvää.

Vähän eri makuista saa jos pannuun parsojen päälle kaataa (ruoka)kermaa, ja antaa pastojenkin kiehua siinä hetken. Pasta suurustaa kerman kastikkeeksi.

Vierailija
5/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
6/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan vaan niin että samalla kun keität pastan, pilkot pieneksi ja kiehautat parsan. Parsa saa siis jäädä reilusti al denteksi, jonka jälkeen heität parsat kuumalle pannulle ja pyörittelet niitä siinä kunnes saavat vähän väriä. Sitten heität valmiin pastan parsojen päälle, sekoitat ja rouhit myllystä suolaa päälle. On todella hyvää.

Vähän eri makuista saa jos pannuun parsojen päälle kaataa (ruoka)kermaa, ja antaa pastojenkin kiehua siinä hetken. Pasta suurustaa kerman kastikkeeksi.

Ap:llä on parsakaalia, ei parsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
17.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Höyrytä parsakaali ja tarjoa lisukkeena. Tai tee jonkinlainen kermakastike, jonka joukkoon laitat tuon parsakaalin melko pieneksi murustettuna. Päälle hyvää juustoa raastettuna.

http://www.foodnetwork.com/recipes/melissa-darabian/garlic-oil-sauteed-…

Yhdistin lopulta yllä olevan kermakastike neuvon tähän reseptiin. Tein muuten reseptin mukaan mutta valkosipulit jätin sekaan ja lopuksi laitoin kermaa ja hauduttelin hieman kasaan. Sekaisin spagetin kera ja reilusti parmesania sekaan.

Kyllä tätä syö ennemmin kuin kuonoon ottaa :9

-ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kolme