Uskaltaako Lidlin naudan palapaistia syödä?
Kommentit (13)
Ei tietenkään uskalla, myrkkyä myyvät.
Meillä ei koskaan ole uskallettu ostaa sitä.
Lihaa en lidlistä ostaisi, alkuperä voi olla mitä tahansa, ovat ennekin huijanneet joutsenmerkillä ja kotimaisuudella.
Jos tarkoitat että koska se ei ole suomalaista, niin eiköhän esim. Keski-Euroopan sata miljoonaa ihmistä selviä hengissä niitä lihoja syömällä.
Ostin ainakin karjalanpaistilihaa sieltä. Oli huippua
Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.
Vierailija kirjoitti:
Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.
Kyllä niitä Suomenkin lihatiskillä värjätään punaisemmiksi. Ruskeanharmaa liha ei vissiin myy.
Vierailija kirjoitti:
Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.
Tiedoksi vaan että saksassa pumpataan antibiootteja eläimiin kaikkein eniten euroopassa, eläimet ei ole edes sairaita mutta silti niitä annetaan ennaltaehkäisevästi ettei joku tauti iske.
Itse en tuollaista lihaa syöttäisi edes pahimmalle viholliselle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.
Tiedoksi vaan että saksassa pumpataan antibiootteja eläimiin kaikkein eniten euroopassa, eläimet ei ole edes sairaita mutta silti niitä annetaan ennaltaehkäisevästi ettei joku tauti iske.
Itse en tuollaista lihaa syöttäisi edes pahimmalle viholliselle.
Vai tarkoitatko Tanskaa?
Lidlin palapaistiliha on hyvää. Kunnolla raakakypsytettyä.
Voi teitä hysteerikkoja. Mitenkähän sadat miljoonat ihmiset Euroopankin alueella säilyvät hengissä kun eivät saa Suomessa tuotettua lihaa?
Tä? Eivätkö kaikki mammat täällä ostakaan kotimaista lihaa lähituottajalta? Niittylaiduntanutta.
t. vegetaristi
Ei, se on myrkytettyä.