Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaako Lidlin naudan palapaistia syödä?

Vierailija
21.01.2017 |

Miten on?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, se on myrkytettyä.

Vierailija
2/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tietenkään uskalla, myrkkyä myyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei koskaan ole uskallettu ostaa sitä.

Vierailija
4/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaa en lidlistä ostaisi, alkuperä voi olla mitä tahansa, ovat ennekin huijanneet joutsenmerkillä ja kotimaisuudella.

Vierailija
5/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tarkoitat että koska se ei ole suomalaista, niin eiköhän esim. Keski-Euroopan sata miljoonaa ihmistä selviä hengissä niitä lihoja syömällä.

Vierailija
6/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin ainakin karjalanpaistilihaa sieltä. Oli huippua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.

Vierailija
8/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.

Kyllä niitä Suomenkin lihatiskillä värjätään punaisemmiksi. Ruskeanharmaa liha ei vissiin myy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.

Tiedoksi vaan että saksassa pumpataan antibiootteja eläimiin kaikkein eniten euroopassa, eläimet ei ole edes sairaita mutta silti niitä annetaan ennaltaehkäisevästi ettei joku tauti iske.

Itse en tuollaista lihaa syöttäisi edes pahimmalle viholliselle.

Vierailija
10/13 |
21.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mietin lähinnä sitä säilyvätkö lihat todella hyvinä jos ne tuodaan Saksasta? Ovat oudon punaisiakin.

Tiedoksi vaan että saksassa pumpataan antibiootteja eläimiin kaikkein eniten euroopassa, eläimet ei ole edes sairaita mutta silti niitä annetaan ennaltaehkäisevästi ettei joku tauti iske.

Itse en tuollaista lihaa syöttäisi edes pahimmalle viholliselle.

Vai tarkoitatko Tanskaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
31.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin palapaistiliha on hyvää. Kunnolla raakakypsytettyä.

Vierailija
12/13 |
31.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi teitä hysteerikkoja. Mitenkähän sadat miljoonat ihmiset Euroopankin alueella säilyvät hengissä kun eivät saa Suomessa tuotettua lihaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
31.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tä? Eivätkö kaikki mammat täällä ostakaan kotimaista lihaa lähituottajalta? Niittylaiduntanutta.

t. vegetaristi

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yhdeksän