Liha on parasta!
Just söin calzone-pitsan.
Se on sellanen käännetty kinkkupitsa.
Kinkkusuikaleet oli kaupassa 0,36€ 250g.
NAM
Kommentit (11)
Poro on parasta.
Eikä tarvii vettä poronkusemaakaan.
Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.
Vierailija kirjoitti:
Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.
Mielestäni on hyvä että eläimestä käytetään kaikki osat, kun se kerran teurastetaan ja jos kuluttajasta maistuu hyvältä, niin mikäs siinä. Olisi aika tympeää jos eläimestä napsittaisiin vain parhaat fileet ja loppu heitettäisiin menemään.
Vierailija kirjoitti:
Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.
Noinhan ne muutkin kertoo jotka on teurastamoilla töissä, makkarataikinan hajukin jo varmaan etoo.
Mihin muuten suolet keuhkot ja muu epämääräinen tavara menee, jauhetaanko nekin makkaraan, ei silti oli mitä oli hyviä makkarat on, mausteet sen tekee, kai.
Vierailija kirjoitti:
Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.
Ihminen on läpi historian hyödyntänyt saaliseläimen kaikki ruhon osat ja syötäviä ne todellakin ovat. Tää pelkän fileen popsiminen on Suomessa alkanut vasta 80-luvulla.
Vierailija kirjoitti:
Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.
Kun sitä naudansisäfilettä ei aina jaksa syödä!
Kaikilletuotteille on omat käyttökohteesa ja tapansa.
Ihminen on luotu sekasyöjäksi ja siksi pitää välillä syödä sitä lenkkimakkaraakin.
Paras liha on se joka jätetään koskemattomana sen elävän elukan kroppaan.
Ampukaa syömänne! Hirvi ja teeri on parasta.
Liha todella on parasta, nykyinen höpötys on ihan reaalimaailmasta irtaantunutta.
Lihan proteiini on se juttu, joka on kehittänyt ihmisen aivot. Kasvissyöjänä ihminen olisi vielä puussa muiden apinoiden kanssa.
Miettikääpä sitä tofulautasen äärellä.
HYvää tulee kun itse tekee ja syö.